Det händer på Scanpack: Att hyra: dansk palletterare

PUBLICERAD: 12 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

DAN Palletiser visar olika palletteringslösningar och –system.

Danska materialhanteringsspecialisten DAN-Palletiser är det enda företag i branschen i Skandinavien, som erbjuder uthyrning av palletterare. Enligt DAN-Palletisers beräkningar kan många produktionsverksamheter spara upp mot en halv miljon danska kronor om året på att hyra en palletterare. Dessutom kan kunden när som helst köpa palletteraren till ett på förhand avtalat pris, få den utbytt till en större eller leverera tillbaka den om flödet i produktionen ändras.

I sin monter på Scanpack (B05:61) kommer DAN-Palletiser förstås att informera om sitt uthyrningskoncept, men dessutom kommer man att visa upp flera av sina palletteringsprodukter. Exempelvis kommer man att demonstrera den nya fullautomatiska palleteraren MK4, som enligt företaget en av de mest flexibla och kompakta singel-linje palletterarna på marknaden. MK4 hanterar en stor variation av boxar, lådor, hinkar, förpackningar, kartonger och tuber.

MK4-palletteraren har monoblockdesign, vilket gör den Plug-&-Play-klar. Den är mycket enkel att installera och betydligt mindre än man kan föreställa sig. Enligt företaget är detta ett singel-palletteringssystem, som är idealiskt, när det är ont om utrymme.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx