Det finns nästan 100 mässor i vår uppdaterade kalender!

PUBLICERAD: 11 mars 2018
UPPDATERAD: 25 januari

I vår mässkalender hittar du mässor och konferenser från hela världen. Och vill du besök en mässa i ett annorlunda land, så varför inte åka till ProPak eller PlasPrintPack , som arrangeras i Yangon/Rangoon (bilden) i Myanmar/Burma i mitten av september respektive början av november!

Vill du veta vilka intressanta förpackningsrelaterade mässor och konferenser som arrangeras runt om i världen i år? Ja, då ska du kolla vår uppdaterade kalender, som innehåller nästan 100 mässor!
Packnews mässkalender täcker förstås alla relevanta mässor i ”närområdet” – dvs Sverige och övriga nordiska länder och i kalendern hittar du också mässor, konferenser och andra förpackningsrelaterade events inom EU och övriga europeiska länder.

Men i kalender finns också flera mässor, som arrangeras i mer avlägsna länder, inte minst i Asien och Nord- och Sydamerika samt Oceanien.
För den, som kanske vill kombinera ett intressant mässbesök med en resa till ett spännande främmande land, finns det många exempel att hitta i kalendern. Här hittar du exempelvis mässor och events i länder som Vietnam, Indonesien, Förenade Arabemiraten, Kuwait, Indien, Pakistan och Myanmar (Burma).

Alla mässor är försedda med namn, plats och land och vi har så långt möjligt kontrollerat angivna start- och slutdatum. Alla mässor och event har också fungerande länkar till hemsidor eller annan informationsplats på nätet. Kalendern är försedd med sökfunktioner, där du kan söka på månad eller fritextsöka på mässnamn, stad och land (N.B.: alla geografiska namn samt de flesta mässnamn är på engelska!).

P.S. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, som kan uppstå. Kontrollera därför alltid datum, etc. genom att följa angivna länkar eller söka på nätet! Vi kommer också att uppdatera kalendern vid ändringar och när nya, intressanta mässor tillkommer. Du får gärna tipsa oss om eventuella mässor, etc., som vi har missat.

Du hittar vår mässkalender HÄR! (eller via ”kalenderpuffen” på Packnews hemsida)

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Det våras för plastbärkassarna när skatten är på väg bort

Nyligen berättade Packnews om en ICA-butik som börjar sälja bärkassar av biomaterial och nu satsar Coop Sverige på bärkassar som till stor del består av återvunnet material. Den 1 november tas skatten bort på bärkassar.
coop-carrier-bag-trioworld

Drupa 2024 - Många vill ha en bit av kakan inom etikettproduktion

Packnews danska redaktör, Søren Winsløw, sammanfattar här sina intryck från Drupa ur ett etikettperspektiv. Digitalisering är ett gångbart ord i detta sammanhang.
canon_drupa_01xx

Bioplast kan bli en väsentlig del av klimatlösningen om vi tänker kreativt och samarbetar!

Det senaste COP-mötet i Dubai lämnade visserligen mycket kvar att önska för den globala civilisationens framtid. Däremot så var delegaterna överens om att det fossila kolet behöver avvecklas. Ju förr dess bättre ska vi nog tillägga. Det här debattinlägget från Nordisk Bioplastförening framför synpunkter på detta.
Foto: Riccardo Annandale, Unsplash

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor