Designbyrån Planeta har fått en ny verkställande direktör

PUBLICERAD: 24 januari 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Rebecca Sellei är ny VD på designbyrån Planeta Design.

Svenska designbyrån Planeta Design, med säte i Stockholm, har fått en ny VD. Hon heter Rebecca Sellei och har arbetat i 11 år i reklambranschen och skaffat sig lång erfarenhet av att leda och utveckla varumärken och kundsamarbeten. Hon kommer närmast från reklambyrån Pool och har tidigare arbetat på Volt och Futurniture.

”Vi befinner oss i ett nytt läge med nya kunder och många förfrågningar från Sverige, England och USA. Därför behöver vi förstärka organisationen med en person, som kan ta hand om och utveckla vår affär. Rebecca har förutom lång erfarenhet av varumärkesutveckling, marknadsföring och digital kommunikation också ett affärsmässigt fokus, som vi behöver”, säger Sandra Planeta, grundare och CD på Planeta.

Planeta är en designbyrå med inriktning på långsiktigt produktkommunikation och jobbar med uppdragsgivare både internationellt och i Sverige. Under året har byrån fått nya kunder och fler uppdrag. Några kunder är Peak Performance, Dirty linen, Svenskt Tenn och Snazaroo.

”Planeta är en kreativ byrå med vasst kunnande inom branding och retail. Det märks då den relativt lilla byrån bjuds in till internationella pitcher och får tävla mot de stora byråerna. Så när jag fick förfrågan, kändes det självklart”, kommenterar Rebecca Sellei.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432