Dags att anmäla sig till Scanstar

PUBLICERAD: 13 juni 2013
UPPDATERAD: 24 januari

29609_Scanstar blaa lille

Scanstar är den gemensamma tävlingen inom förpackningar och i år står den finska förpackningsföreningen för värdskapet. Prisutdelningen sker den 4 september vid mässan PacTec i Finland.

Anmälan ska skickas in före den 14 augusti och åtföljas av två tomma och om möjligt en fylld förpackning. Bidragen ska beskrivas på särskild blankett och åtföljas av fotografier mm.

Anmälningsavgiften är 990 euro per förpackning. Genom åren har 900 förpackningar deltagit varav 200 fått utmärkelsen Scanstar som kan användas i företagets marknadsföring och som också berättigar i deltagande i den världsomspännande tävlingen Worldstar.

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx

Peter Jhaveri ny styrelseordförande för Returpack

Peter Jhaveri är ny styrelseordförande för Returpack som gjort en egen intervju med honom. Här är ett utdrag ur den.
jhaveri

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx