Brobygrafiska i Värmland söker ny verksamhetschef

PUBLICERAD: 18 augusti 2015
UPPDATERAD: 25 januari


Yrkeshögskolan Brobygrafiska i värmländska Sunne bedriver yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning inom förpackning, grafisk design och produktion. Nu söker skolan ny verksamhetsansvarig/enhetschef efter nuvarande chefen Per Branzén, som ska övergå till att arbeta full tid vid Sunne kommuns näringslivsenhet.

I sin beskrivning av vilka kvalifikationer den kommande verksamhetschefen bör ha, skriver Brobygrafiska att denne ” är en skicklig kommunikatör och ambassadör med ett brett nätverk som kan etablera och utveckla goda relationer med studenter, medarbetare, kommunledning och näringsliv, såväl som nuvarande och potentiella kunder och samarbetspartners”.

Verksamhetschefen bör också vara universitets- eller högskoleutbildad (eller ha motsvarande kunskaper), ha mångårig erfarenhet av affärsutveckling, varumärkesbyggande och ledarskap inom media och/eller grafiskt område samt ha dokumenterad erfarenhet av att leda en organisation och driva verksamhetsutveckling och förändringsprojekt.

Sista dag för ansöka är den 20 oktober i år, men urval och intervjuer sker löpande och tillsätting av tjänsten kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut.

Här kan den intresserade läsa Brobygrafiskas hela beskrivning av vilka arbetsuppgifter. kvalifikationer, etc., som gäller för den nye verksamhetschef man nu söker: 

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432