Brobygrafiska-elever visar examensarbeten i Stockholm

PUBLICERAD: 14 september 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Examensarbetena från Brobygrafiska visas i Antalis Tryckmediacenters lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

54 studerande från avgångsklasser i utbildningarna Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker på Sunne-baserade Brobygrafiska Yrkeshögskola visar nu sina examensarbeten i Stockholm.
Vernissagen ägde rum den 13 september och utställningen pågår till den 29 september.

Platsen för utställningen är Antalis Tryckmediacenter på Birger Jarlsgatan och det är fjärde året i rad som avgångsklasserna visar sina examensarbeten där.

”Det är en fantastiskt samarbete vi har med Antalis. Studenterna visar möjligheterna med de material, som Antalis säljer och Brobygrafiska får exponera studenternas fina resultat på bästa adress i Stockholm. Det är guld värt!”, säger Anna-Clara Einarson, marknadsföringsansvarig på Brobygrafiska.

”Vi jobbar mycket med premiumprodukter och är måna om att hålla en hög nivå både estetiskt och tekniskt. Vi är därför glada att få samarbeta med Brobygrafiska och visa upp deras examensutställning”, säger Hans Jonasson, Team Leader Antalis Tyckmediacenter.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x