Bobst aviserar världsnyheter under ”öppet hus ” i Florens

PUBLICERAD: 5 februari 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Under sitt öppnas hus i Florens första veckan i april kommer Bobst att lanserara flera världspremiärer inom tryck och konvertering.|Vackra italienska staden Florens blir plats för Bobst öppna hus i april.

Schweiziska Bobst – global leverantör av tryckpressar, stansar och konverteringsutrustningar – arrangerar tillsammans med REVO Partners1 och Mouvent ett ”öppet hus” i italienska Florens i början av april. Flera världsnyheter inom förpackningar och etiketter utlovas!

Bobst skriver i ett pressmeddelande att under det öppna huset kommer man att ha världspremiär för två end-to-end-lösningar och tre världspremiärer för innovationer, som man tror kommer att revolutionera normer och dynamik inom etikett- och förpackningsindustrin. Nyheterna rör bland annat digitaliserad produktion inom etikett- och förpackningsområdet och markbrytande uppfinningar och ny teknik inom tryck och konvertering. Några närmare detaljer än så, avslöjar man inte i förväg…

Det öppna huset äger rum 1 -4  april och första dagen är vikt för besök från varumärkesägare, medan 2 – 4 april är det öppet hus för tryckare och konverterare.

Registrering till Bobst öppna hus i Florens kan göras HÄR

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x