Bläckstråleskrivaren Linx 10 – enkel att installera och använda

PUBLICERAD: 4 mars 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Här är bläckstråleskrivaren Linx 10 installerad i en produktionslinje för mejeriprodukter.

Skandinaviska märknings- och spårningsföretaget ACT Logimark lanserar bläckstråleskrivaren Linx 10, som sägs vara mycket enkel att installera och använda.
ACT logimark skriver i ett pressmeddelande att det finns ingen annan CIJ-skrivare (Continuous Ink Jet) på marknaden som kombinerar enkelhet, bärbarhet och utskriftskvalitet som Linx 10.

Den bärbara Linx 10-skrivaren, som har fotocell på skrivarhuvudet, kan enkelt flyttas mellan olika produktionslinjer. Skrivaren kan skriva med bläckstråleskrift på flera olika substrat, bland annat plast, gummi, glas och metall.

Knut Arne Telle, som har varit Linx-ansvarig hos ACT Logimarks serviceavdelning i 20 år, menar att Linx 10 är så enkel att installera och använda att den nästan är ett hot mot hans jobb..!

”Det är den enklaste bläckstråleskrivaren jag någon gång har installerat. Ja, den är så enkel, att kunden knappast behöver mig, för att installera och komma igång”, säger Knut Arne Telle med ett skratt.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x