Bilder på Star Wars-karaktärer på Coca-Colas nya aluflaskor

PUBLICERAD: 7 december 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Porträtt på de sex huvudkaraktärerna i ”The Last Jedi” pryder aluflaskorna.

Metallförpackningsföretaget Ardagh och Coca-Cola har gemensamt utvecklat en ny aluminiumflaska, som används till en begränsad serie med Star Wars-motiv.

Aluminiumflaskan, som innehåller 25 cl Coca-Cola Zero Sugar, är tillverkad i Ardaghs franska fabrik i Beaurepaire. Motiven på flaskorna utgörs av porträtt av de sex huvudkaraktärerna i den senaste Star Wars-filmen ”The Last Jedi” och bilderna är applicerade på aluflaskorna med hjälp av Ardahgs prisbelönta metalltrycksteknik, som ger högkvalitativa och högupplösta grafiska effekter.

”Det är en ära för oss att vara associerade med ikoniska Star Wars-filmerna och att få producera en iögonfallande aluflaska i begränsad upplaga för Coca-Cola”, säger Marc Bettinger, försäljningsdirektör för aluminiumförpackningar inom Ardagh Groups metalldivision.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432