Backman lämnar över stafettpinnen till Lang

PUBLICERAD: 6 april 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Leif Backman (t.h.) lämnar nu över stafettpinnen till Mikael Lang. (Bild Brobygrafiska)|Leif Backman går i pension efter många år i flexobranschen och i värmländska FlexoPartner. (Bild Brobygrafiska)

Efter många år i flexobranschen är det dags för Leif Backman, VD för FlexoPartner i Sunne att gå i pension. Stafettpinnen lämnar han över till Mikael Lang.
Inför pensioneringen säger Leif Backman själv att hans dröm en gång var att bli brobyggare   och på sätt och vis har han ju lyckats bygga broar, men inom en helt annan bransch…  Det arbete, som Leif Backman åstadkommit tillsammans med kollegerna på FlexoPartner, senare Marvaco, är stort både inom lokalt företagande och internationell innovation

Det är bara något år sedan FlexoPartner blev uppköpt av Marvaco Group AB och då med Backman kvar som VD. Det är nu också Marvaco AB med Mikael Lang i spetsen, som kommer att fortsätta att driva flexoföretaget. 

”Verksamheten i Sunne kommer fortsätta precis som innan, men vi har nu ett par stora skor att fylla! Vi har mycket kompetens inom koncernen och Leif kommer fortfarande att finnas kvar som konsult, så det här kommer att bli bra”, säger Mikael Lang.

 

 

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Stora förändringar i Nordisk Bioplastförenings styrelse

När Nordisk Bioplastförening höll årsmöte den 15 mars blev det stora förändringar vid val av styrelse.
Delar av nya styrelsenx

EU vägleder kring bioplast i ramdokument

I ett ramdokument reder EU-kommissionen ut begreppen kring biobaserad, komposterbar och biologiskt nedbrytbar plast, och ger vägledning kring när och hur de ska användas
kompost