Årsrekord för United Caps: 10 miljarder förslutningar!

PUBLICERAD: 5 december 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Förslutningskonceptet Doubleflow från United Caps är avsett för förslutning av flaskor med matolja, etc.|”Vi är stolta över att ha kunnat tillverka tio miljarder förslutningar på ett år”, säger United Caps VD Benoit Henckes.
|I ungerska Dunavarsány har United Caps bygget en fabrik för tillverkning av Doubleflow-förslutningar. Det var också här som rekordet tio miljarder förslutningar noterades.

Förslutningsspecialisten United Caps, med huvudsäte i Luxemburg, skriver i ett pressmedelande att man för första gången i bolagets historia nått upp till en produktion av 10 miljarder kapsyler och förslutningar inom en tolvmånaders period.

Händelsen firade United Caps med en tillställning vid bolagets ungerska fabrik i Dunavarsány, där man byggt en speciell anläggning för produktion av det innovativa förslutningskonceptet Doubleflow, avsett för förslutning av flaskor med matolja och andra produkter. Det var också vid fabriken i Ungern som den historiska tio-miljarders-förslutningen tillverkades.

”Vi är stolta över att ha kunnat tillverka tio miljarder kapsyler och andra förslutningar på ett år och det är en viktig milstolpe, som belyser den tilltro marknaden har till United Caps. Vi strävar inte efter att sätta nya produktionsrekord varje år, men just i år är vi stolta över att ha sprängt gränsen tio miljarder förslutningar”, säger Benoit Henckes, VD för United Caps.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning