Årets special-Absolut består av ”elektriska” flaskor!

PUBLICERAD: 1 november 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Enligt Absolut ska den metalliska kollektionen ”Absolut Electrik” inge en känsla av energi

Absolut fortsätter med traditionen att vid varje årsskifte släppa en begränsad upplaga flaskor i nyskapande design. Årets limited edition heter ”Absolut Elecrik” och består av ett par semitransparenta tvillingflaskor, som finns i två färger. Den ena representerar Absoluts signaturblå färg och den andra den elektriska ledningsförmågan hos silver. Tillsammans ska flaskornas reflektioner föra tankarna till blinkande ljus och pulserande rytmer.

Absolut skriver i ett pressmeddelande att den metalliska kollektionen ska inge en känsla av energi, som kan göra varje natt elektrisk…

Lanseringen av ”Absolut Electrik” sker genom en serie globala events på temat Home Party, där gästerna, enligt pressreleasen, ”får ta del av banbrytande teknik som definierar hemmafestens egenskaper dragna till sin spets”.

Home Party-tekniken innebär bland annat att man, genom den interaktiva Electrik Mixology-plattformen på Absolut.com, kan samarbeta med en robot, för att skapa en personlig drink och samtidigt se en film på roboten, medan den skapar drinken!

”Den kraftfulla designen på Absolut Electrik-flaskorna förkroppsligar Absoluts mål att transformera natten bortom det ordinära. Grundad på succén med vår senaste Absolut Nights-kampanj, där vi omvandlade olika element i nattlivet i städer runt om i världen, inspirerar vi nu konsumenter att skapa sina egna Absolut Nights i hemmet” säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

I Sverige kommer Absolut även genomföra en rad lokala aktiviteter under hösten. Bland annat Absolut Elektric NightsCafé Opera och Solidaritet, liksom en Absolut bar/nattklubb med namnet Club Alcatraz, i anslutning till Alcazars show på Hamburger Börs

Den globala upplagan av ”Absolut Electrik” är på 2,5 miljoner flaskor. Flaskorna finns bland annat i Systembolagets beställningssortiment från 1 december.

 

 

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Högre krav på livsmedelssäkerhet gynnar Mobergs Produktkontroll

Mobergs Produktkontroll är en av de ledande leverantörerna av kontrollutrustning för livsmedelsindustrin och andra områden. Kraven på säkerhet ökar vilket tydligt gynnar företaget.
Fredrik2

Bra tryck i förpackningssektorn hos Heidelberg

Av Heidelbergs kvartalsrapport för det tredje kvartalet framgår det att koncernen utvecklas bra. Extra bra går det för pressar till förpackningssektorn.
03_Ludwin_Monz

Tetra Pak startar banbrytande forskning

Tetra Pak initierar i dag det man kallar en banbrytande forskning med hjälp av Max IV för att bättre förstå fibermaterialens nanostruktur.
coca cola

Oroliga tider skrämmer inte FrontPac

FrontPac räds inte de svåra tiderna. Ett bra bevis är investeringen i en ny offsetpress från KBA.
Jesper och Martin