Årets första frukostmöte:Packbridge tar pulsen på marknaden

PUBLICERAD: 7 januari 2015
UPPDATERAD: 25 januari


I sitt första frukostmöte för året kommer förpackningsklustret Packbridge att ta pulsen på förpackningsmarknaden och se in i kristallkulan inför det innehållsrika året 2015, som bland annat bjuder på höjdpunkten Scanpack i oktober.
State of the Market. Will 2015 be a Happy New Year? är titeln på frukostmötet, som äger rum den 22 januari och där tre kunniga och intressanta föredragshållare kommer att finnas på plats.


Från Malmöbaserade företaget Ambalaj kommer Kristina de Verdiers, som tänker bjuda åhörarna på en inspirerande trendresa i livsmedelsförpackningsvärlden. Ambalaj, som startades av Kristina de Verdiers år 2008, som är ett konsultföretag inom innovation och designprojekt för livsmedelsförpackningar och samtidigt ett företag, som driver en blogg på temat förpackningar.

Från den välkända designbyrån Amore Brand Identity i Stockholm, kommer Daniel Salzer, för att ge deltagarna ut- och inblickar i den dramatiska och konstant föränderliga världen inom varumärkesbyggande och förpackningar.

På plats finns också Packbridges egen Felix Helander, som kanske mer än övriga föredragshållare kommer att representera ”State of the Market”. Precis före jul släppte Packbridge sin årliga rapport om läget för svensk förpackningsindustri och de viktigaste slutsatserna i denna rapport kommer att belysas av Felix Helander.

Platsen för frukostmötet blir Region Skånes representationsvåning på Dockplatsen 26 i Malmö och värdar blir Invest in Skåne, som också sponsrar den lätta frukost, som inleder mötet kl. 07.00. Själva programmet startar 07.30 och det hela är klart 09.00.

Mer info finns i nedanstående pdf-dokument..

 

 

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Oroliga tider skrämmer inte FrontPac

FrontPac räds inte de svåra tiderna. Ett bra bevis är investeringen i en ny offsetpress från KBA.
Jesper och Martin

Grönt ljus för att göra gröna salladsskålar ännu grönare

Picadeli känner att deras salladskoncept blir ännu grönare via appen Bower. Nu finns möjlighet att panta 20 miljoner skålar årligen.
bower_phone

Packnews i ny kostym efter samgående med AGI Media

Packnews har bytt kostym efter mer än 15 år som nyhetsförmedlare till förpackningsindustrins värdekedja. Nu blir vi ännu bättre!
Kostym

Plastpåseskatten blev en kul sak men är på allvar

När TV-programmet Svenska Nyheter hade nypremiär häromdagen fick den märkliga plastpåseskatten mycket utrymme.
messiah