ÅR Packaging i partnerskap med indonesiskt företag

PUBLICERAD: 11 januari 2016
UPPDATERAD: 25 januari

”Ett viktigt steg i en global utveckling för AR Packaging”

Lundbaserade ÅR Packaging Group meddelar att man har ingått ett strategiskt partneravtal med det indonesiska företaget and PT Maju Jaya Sarana Grafika.
Syftet med avtalet är att upprätta ett samarbete inom tillverkning, försäljning och marknadsföring i Indonesien av kartongförpackningar eller förpackningar tillverkade i kartong i kombination med andra material.

”Vi är nöjda med avtalet och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Maju Jaya Sarana Grafika. Efter konsolidering av vår närvaro i Europa är detta ett viktigt steg in i en global utveckling för att kunna betjäna våra multinationella kunder på bästa sätt”, säger Peter Aichhorn, COO Branded Products hos AR Packaging.

”Detta partnerskap är i linje med vårt företags vision att förbättra vår tillverkningskapacitet och öka våra marknadsandelar”, säger Maju Jaya Sarana Grafikas VD Adrian Koesnendar

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1974

Tidningen Packnews (tidigare nord emballage) fyller i år 90 år. Kanske är det världens äldsta förpackningstidning. Redaktionen har sedan ett par år bläddrat i tidningar från åren som gått och publicerat lite smått och gott och vi kommer att publicera en del av detta här.
Lättx

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Ny monofilm av PE för frysförpackningar

Bonduelle, ExxonMobil och Constantia Drukpol har tillsammans utvecklat en monofilm av polyeten som klarar de tuffa kraven på frysförpackningar.
Bonduelle-achieves-6-years-with-no-lost-time-incidents-with-Alchemy