ÅR Packaging avtalar om samarbete med USA-företag

PUBLICERAD: 4 februari 2015
UPPDATERAD: 25 januari

ÅR Packagings VD Harald Schulz.|Murry Pitts är VD i Carded Graphics.

Lund-baserade ÅR Packaging Group har ingått ett partneravtal med USA-företaget Carded Graphics LLC med syfte att upprätta ett samarbete för inköp, tillverkning, försäljning och marknadsföring i USA och Kanada av förpackningar av kartong eller andra material.

”Under flera år har Carded Graphics och vi haft ett nära samarbete. Därför är vi mycket glada över att äntligen stärka detta samarbete genom detta avtal. Med Carded Graphics som en pålitlig partner på vår sida kan vi fortsätta den positiva utvecklingen av vår verksamhet. Jag är säker på att våra synergier kommer att tillåta oss båda att både utöka våra marknader och våra kundrelationer på en varaktig basis”, säger ÅR Packagings VD Harald Schulz i en kommentar.

Carded Graphics har sitt huvudkontor i Staunton, Virginia och det anrika företaget med anor från 1928 tillverkar förpackningar i falskartong och andra pappersbaserade material.

”Det är dags att utnyttja den växande relation vi har utvecklat med ÅR Packaging och vi är glada att kunna gå samman med ÅR Packaging Group i denna hållbar affärsstrategi”, kommenterar Carded Graphics VD och koncernchef Murry Pitts.

 

 

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Nordic Paper får tillstånd för utökad produktion i Bäckhammar

Mark- och miljödomstolen i Vänersborg har i slutet av januari gett tillstånd för utökad produktion vid Nordic Papers anläggning i Bäckhammar.
Matvaror i papper_51

Högre krav på livsmedelssäkerhet gynnar Mobergs Produktkontroll

Mobergs Produktkontroll är en av de ledande leverantörerna av kontrollutrustning för livsmedelsindustrin och andra områden. Kraven på säkerhet ökar vilket tydligt gynnar företaget.
Fredrik2

Bra tryck i förpackningssektorn hos Heidelberg

Av Heidelbergs kvartalsrapport för det tredje kvartalet framgår det att koncernen utvecklas bra. Extra bra går det för pressar till förpackningssektorn.
03_Ludwin_Monz

Tetra Pak startar banbrytande forskning

Tetra Pak initierar i dag det man kallar en banbrytande forskning med hjälp av Max IV för att bättre förstå fibermaterialens nanostruktur.
coca cola