aPak:s Evelina Lindgren utsedd till ”Årets unga VD”

PUBLICERAD: 11 november 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Jag är fantastiskt glad och jag ser detta lite som ett kvitto på att jag är på rätt väg i mitt ledarskap”

Förpackningsföretaget aPak:s VD Evelina Lindgren har utsetts till ”Årets unga VD”. Utmärkelsen är instiftad av ledarskapssajten Motivation.se och i år var fjärde året i rad,. som utmärkelsen delades ut. Det var också andra året i rad, som aPak:s VD Evelina Lindgren var nominerad till den prestigefyllda titeln.
Med utmärkelsen ”Årets unga VD” vill Motivation.se lyfta fram goda exempel och uppmärksamma duktiga unga  VD:ar, som driver såväl sina organisationer som svenskt näringsliv framåt.

Evelina Lindgren fick ta emot priset med följande motivering från juryn:
Årets Unga VD har under sitt första år på posten lyckats göra företagets 60 medarbetare engagerade i bolagets långsiktiga mål, utveckling och lönsamhet genom att inför ett helt nytt arbetssätt. Samtidigt har denna unga företagsledare genomfört en sammanslagning av två bolag och skapat ett nytt, modernt varumärke, utan att förlora familjeföretagskänslan. Att ha roligt på jobbet är ett av de viktigaste målen för ´aPak-familjen´.”

”Jag är så fantastiskt glad, både å mina men även å  aPaks vägnar. Jag ser detta lite som ett kvitto på att jag är på rätt väg i mitt ledarskap och att vi gör rätt saker på aPak gentemot både våra kunder och medarbetare. Det känns väldigt hedrande, att få ha tagit emot detta pris och jag är oerhört tacksam över att få jobba med så fantastiska medarbetare varje dag, som vill vara med och bygga vidare på aPak-familjens fantastiska historia”, säger Evelina Lindgren.

aPak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballageföretag med rötter nästan 100 år tillbaka i tiden. aPak är ett familjeägt förpacknings- och logistikföretag med huvudkontor strax utanför Göteborg samt kontor och lager i Eskilstuna.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x