aPak:s Evelina Lindgren utsedd till ”Årets unga VD”

PUBLICERAD: 11 november 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Jag är fantastiskt glad och jag ser detta lite som ett kvitto på att jag är på rätt väg i mitt ledarskap”

Förpackningsföretaget aPak:s VD Evelina Lindgren har utsetts till ”Årets unga VD”. Utmärkelsen är instiftad av ledarskapssajten Motivation.se och i år var fjärde året i rad,. som utmärkelsen delades ut. Det var också andra året i rad, som aPak:s VD Evelina Lindgren var nominerad till den prestigefyllda titeln.
Med utmärkelsen ”Årets unga VD” vill Motivation.se lyfta fram goda exempel och uppmärksamma duktiga unga  VD:ar, som driver såväl sina organisationer som svenskt näringsliv framåt.

Evelina Lindgren fick ta emot priset med följande motivering från juryn:
Årets Unga VD har under sitt första år på posten lyckats göra företagets 60 medarbetare engagerade i bolagets långsiktiga mål, utveckling och lönsamhet genom att inför ett helt nytt arbetssätt. Samtidigt har denna unga företagsledare genomfört en sammanslagning av två bolag och skapat ett nytt, modernt varumärke, utan att förlora familjeföretagskänslan. Att ha roligt på jobbet är ett av de viktigaste målen för ´aPak-familjen´.”

”Jag är så fantastiskt glad, både å mina men även å  aPaks vägnar. Jag ser detta lite som ett kvitto på att jag är på rätt väg i mitt ledarskap och att vi gör rätt saker på aPak gentemot både våra kunder och medarbetare. Det känns väldigt hedrande, att få ha tagit emot detta pris och jag är oerhört tacksam över att få jobba med så fantastiska medarbetare varje dag, som vill vara med och bygga vidare på aPak-familjens fantastiska historia”, säger Evelina Lindgren.

aPak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballageföretag med rötter nästan 100 år tillbaka i tiden. aPak är ett familjeägt förpacknings- och logistikföretag med huvudkontor strax utanför Göteborg samt kontor och lager i Eskilstuna.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax