aPak:s Evelina Lindgren tog hem titeln Supertalang 2016

PUBLICERAD: 3 februari 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Evelina Lindgren kan nu titulera sig både ”Årets Unga VD” och ”Supertalang 2016”!

Förpackningsföretaget aPak:s unga VD Evelina Lindgren har fått ännu en utmärkelse och kan förutom ”Årets Unga VD” nu även titulera sig ”Supertalang 2016”!
I november i fjol utnämndes Evelina Lindgren till ”Årets Unga VD” av ledarskapssajten Motivation.se och nu i dagarna har hon tagit hem titeln ”Supertalang 2016” i en tävling arrangerad av Veckans Affärer.

Det var nionde året i rad som Veckans Affärer har tagit fram och publicerat Sveriges 101 främsta Supertalanger. De unga talangerna, som delats in i sex kategorier, har hämtats från storbolag, intresseorganisationer, riskkapitalbolag, entreprenörshubbar, inkubatorer och universitet över hela landet.

I den miljö- och omvärldsorienterade kategorin ”Hållbarhetsivrare” blev det aPak:s VD, Evelina Lindgren , som fick ta emot priset Supertalang 2016 med följande motivering från juryn:” ”Årets unga VD har redan som trettioåring hunnit ta över ett hundra år gammalt familjeföretag och styrt om både produktion och transport till att bli så miljövänlig som möjligt.”

”Jag är såklart väldigt glad och stolt både på mina egna , men också på aPak:s vägnar. Jag ser utmärkelsen som ett kvitto på att mina insatser för en hållbar och miljöorienterad utveckling är ett steg i rätt riktning. För mig är det oerhört viktigt att tänka hållbart – och därmed också långsiktigt; både när det gäller miljö men också vad gäller själva affärerna, mitt ledarskap och i vår organisation”, säger Evelina Lindgren.

aPak, som har rötter nästan 100 år tillbaka i tiden, är ett familjeägt förpacknings- och logistikföretag med huvudkontor strax utanför Göteborg samt kontor och lager i Eskilstuna.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x