Antonson Etikett blir StrongPoint Labels 

PUBLICERAD: 6 september 2015
UPPDATERAD: 25 januari

De sju bolagen i PSI Group|däribland Antonson Etikett AB

Etikettföretaget Antonson Etikett AB:s ägarbolag, PSI Group, stärker sina aktiviteter och verksamheter i gruppen och ändrar namn till StrongPoint ASA.
De sju företagen inom koncernen som nu kommer att förena sina resurser är: PSI Systems AS, PSI Antonson AB, New Vision Baltija UAB, SQS Security Qube System AB, Antonson Etikett AB, CashGuard AB och Vensafe AS.

StrongPoint ASA skriver i ett pressmeddelande att man genom sammanslagningen får ökade möjligheter att erbjuda lösningar och service som ytterligare stärker kundernas verksamheter. StrongPoint blir också bättre rustat att fortsätta sin internationella expansion och attrahera fler nya kunder. StrongPoints utbud kommer att organiseras i tre områden: Detaljhandel, Etiketter och Kontantsäkerhet.

”Att skapa StrongPoint är den rätta vägen för oss att bättre kunna erbjuda våra kunder en mer mångsidig produktportfölj, tillsammans med support och konsultativ service”, säger Jørgen Waaler, StrongPoints VD och koncernchef.

Antonson Etikett AB blir nu alltså StrongPoint Labels AB. Företaget har kontor i Arlöv, Mölndal och Stockholm och tre egna tryckerier i Sverige och Norge. Man har 50 anställda och omsättningen år 2014 uppgick till 116 miljoner kronor.

Namnbytet godkändes på bolagsstämman den 27 augusti och därefter har processen startat att byta namn på alla de ingående sju bolagen. 

”StrongPoint har nu cirka 570 medarbetare, som alla arbetar tillsammans. Det betyder ett helt nytt sätt att samverka och nya möjligheter till innovationer, som kommer att innebära stora fördelar för våra kunder”, säger Jørgen Waaler.

StrongPoints huvudkontor kommer som tidigare att vara beläget i Rælingen, utanför Oslo.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x