Amcor Flexibles har nu tio tillverkningsenheter i Kina

PUBLICERAD: 18 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

”Förvärvet är ett bevis på vår avsikt att växa i Kina”

Amcor Flexibles sydostasiatiska affärsområde Amcor Flexibles Asia Pacific har förvärvat företaget Zhongshan Tiancai Packaging Company, beläget i Guangdong-provinsen i södra Kina. I och med förvärvet, som genomfördes för några månader sedan, har Amcor Flexibles nu inte mindre än tio tillverkande enheter i Kina. 

Zhongshan Tiancai Packaging Company är specialiserat på tillverkning och tryck av flerskiktsfilm, som används till flexibla förpackningar inom livsmedel, drycker och läkemedel. Företaget har cirka 390 anställda. 

”Förvärvet är ett bevis på vår avsikt att växa ytterligare i Kina. Som marknadsledande inom flexibla förpackningar på den kinesiska marknaden är det också viktigt för oss att bygga vidare på vår innovationsexpertis och erbjuda våra kunder nya produkter”, säger Ralf K. Wunderlich, chef för Amcor Flexibles Asia Pacific.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax