Ahn-Sophie på ICA Sverige vann vinprovningsbiljetterna

PUBLICERAD: 11 augusti 2015
UPPDATERAD: 25 januari

I samband med Scanpack arrangerar packnyheter och tidningen nord emballage vinprovning på Gothia Towers.

I samband med utskicket av nord emballage nummer 4/2015, som var en digital tidning, gavs mottagarna möjlighet att vinna två biljetter till tidningens exklusiva vinprovning i samband med Scanpack.. Frågan man skulle svara på var hur många besökare, som kom till Nackademins avslutningsutställning i Sickla köpcentrum i början av sommaren. Rätt svar var 200 personer, vilket framgick av en artikel i tidningen, och det var många som hittade det rätta svaret. 

Vid lottdragning bland alla som svarat rätt blev det Ahn-Sophie Benjaminsson på ICA Sverige AB som blev den lycklige vinnaren. Vi säger grattis och välkommen till vinprovningen den 22 oktober på Gothia Towers nya torn, restaurang Imagine. Värdet av de två biljetterna är 2 390 kronor

Vill du också komma på vinprovningen, som även innebär tapas och en tvårättersmeny, så hittar du all info på www.foranmalan.se. Där finns även all information om Oktoberfesten kvällen innan.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax