ACT Logimark lanserar enkel och pålitlig skrivare

PUBLICERAD: 7 november 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Folieskrivaren Linx TT3 är enkel|snabb och pålitlig.

Skandinaviska märknings- och spårningsföretaget ACT Logimark lanserar Linx TT3 – en enkel och pålitlig folieskrivare för små och medelstora företag.
Linx TT3, som tillverkas av märkningsspecialisten Linx Printing Technologies, erbjuder enligt ACT Logimark låga driftskostnader och snabb omställning samt hög driftssäkerhet och användarvänlighet.

Linx TT3, som är en enklare variant av föregångarna TT5 och TT10, har bland annat ett kassettbaserat system, som gör det enkelt och snabbt att byta färgband. Folieskrivaren har ett smalt skrivarhuvud på 32 millimeter och den är lämplig för standardapplikationer med text, datum, batchnummer, streckkoder, logotyper, etc.

”Linx TT3 ger det bästa av två världar – utmärkt prestanda och användarvänlighet till ett överkomligt pris”, säger Espen Øverbø, försäljningschef hos ACT Logimark AS.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Scenprogrammet för Scanpack 2024 är här!

Nu släpps scenprogrammet för Scanpack, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober. Förutom utställningen med 400 utställare kommer besökarna att erbjudas ett omfattande scenprogram med nästan 100 programpunkter.
Talare på Scanpack (SV)x