ABB:s division Robotics har fått en ny försäljningschef

PUBLICERAD: 12 september 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Susanne Timsjö är ny försäljningschef på ABB Robotics. (Bild Henrik Mill)

ABB:s enhet Robotics har fått en ny försäljningschef. Hon heter Susanne Timsjö och hon kommer närmast från från PiiA, där han varit programchef. Susanne Timsjö började sin anställning i AB Robotics i mitten av augusti.
Susanne har sedan tidigare mångårig erfarenhet av arbete inom industrin med flera olika roller, bland annat som ansvarig för mjukvaruforskningen för ABB i Sverige.

”Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka på ABB. Jag brinner för svensk industri och för att hitta lösningar på utmaningarna, som industrin idag står inför. Jag och mina medarbetare jobbar hårt för att hitta automationslösningar, som hjälper våra kunder till en förbättrad konkurrenskraft och en hållbar utveckling för framtiden”, säger Susanne Timsjö.

ABB Robotics är en ledande leverantör av olika typer av industrirobotar, robotprodukter och –service. Många av robottyperna är utvecklade för och används inom förpackningsområdet till automatiserade processer vid exempelvis plockning, pallettering, etc.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
jetvranish

Nationell insamlingskris av plastförpackningar enligt Svensk Plaståtervinning

Vi har en allvarlig, nationell insamlingskris av plastförpackningar i Sverige säger Mattias Philipsson, vd på Svensk Plaståtervinning i ett pressmeddelande.
Foto: Peter Holgersson AB

Mondi och traceless lanserar en biobaserad coating som drastiskt minskar CO2

Mondi och det tyska företaget traceless har etablerat ett partnerskap för utveckling av biobaserade coatings. Nu är den första produkten klar. Den sägs minska CO2-utsläppen med 95 procent.
MNDPR291a