43.000 besökare väntas till Köln och Anuga Food Tec

PUBLICERAD: 26 mars 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Cirka 43.000 besökare väntas besöka årets Anuga Food Tec. |Även om många av utställarna på Anuga Food Tec kommer från livsmedels- och dryckesprocessindustrin

Anuga Food Tec, den internationella stormässan för leverantörer och tillverkare inom livsmedel och drycker och därtill hörande kringverksamheter, pågår just nu i tyska Köln.
Inte mindre än drygt 1.500 företag ställer ut på mässan, vilket är en ökning med hela 14 procent från föregående Anuga Food Tec, som hölls år 2012.

Det utomtyska inslaget bland utställarna är också stort: i år kommer cirka 56 procent av utställarna från länder utanför Tyskland.
Italien, Nederländerna, Danmark, Frankrike, Schweiz och Turkiet. är de länder som – förutom Tyskland – har flest utställare på plats. 

Det kraftiga ökade antalet utställare har också resulterat i ett årets Anuga Food Tec till ytan är betydligt större. Mässan ockuperar utställningshallarna 4 till 10 på Köln-mässsan och den sammanlagda golvytan är i år 121.000 kvadratmeter.

Antalet besökare till mässan förväntas hamna kring 43.000 under de fyra dagar (24 – 27/3) som mässan pågår.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1974

Tidningen Packnews (tidigare nord emballage) fyller i år 90 år. Kanske är det världens äldsta förpackningstidning. Redaktionen har sedan ett par år bläddrat i tidningar från åren som gått och publicerat lite smått och gott och vi kommer att publicera en del av detta här.
Lättx

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Ny monofilm av PE för frysförpackningar

Bonduelle, ExxonMobil och Constantia Drukpol har tillsammans utvecklat en monofilm av polyeten som klarar de tuffa kraven på frysförpackningar.
Bonduelle-achieves-6-years-with-no-lost-time-incidents-with-Alchemy