19/8: Förpackningsgolf på Forsgårdens GK i Kungsbacka!

PUBLICERAD: 16 juni 2022
UPPDATERAD: 25 januari

Plats för årets förpackningsgolf blir Forsgårdens Golfklubb, som ligger “mitt i sta’n” i Kungsbacka. (Bild Forsgårdens GK)|Natali ”Tally” Perko från Beardow Adams AB var en av många glada deltagare på förpackningsgolfen 2021! (Bild Bo Wallteg)

19 augusti är det dags för sedvanlig förpackningsgolf och årets tävling äger rum på Forsgårdens GK i Kungsbacka. Arrangörer är som vanligt tidningarna nord emballage och Packmarknaden med sponsorer samt Svenska Förpackningsgillet.

Natali ”Tally” Perko från Beardow Adams AB var en av många glada deltagare på förpackningsgolfen 2021! (Bild Bo Wallteg)

Årets bana, Forsgårdens Golfklubb, ligger mitt i idylliska Kungsbacka. Banan betraktas som en hedbana med härliga vyer över fälten och inramad av vajande gräs. Banan har stått värd för ett flertal större internationella golftävlingar och arrangörerna är stolta över att presentera en modern och högkvalitativ bana.

Förpackningsgolfen – eller Packaging Open Golf with Packaging Cup, som är det officiella namnet på eventet – kommer som vanligt att spelas som  bästboll i tvåmannalag samt poängbogey och med kanonstart kl 09.00.

Antalet platser är begränsade till 72 startande och ”först till kvarn” gäller. Tävlingen är öppen för förpackningsanknutna plus en kund eller kollega.

Arrangörerna bjuder deltagarna på hela golfdagen, inklusive lunch och fika!

Mer info och anmälan HÄR!

Läs mer om Forsgårdens GK HÄR!

HÄR kan du se en video från förpackningsgolfen år 2021!

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}