Välkommen på inspirationskväll

PUBLICERAD: 27 februari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Avisera Inspirationskväll
Välkommen på inspirationskväll hos Avisera torsdag 13 mars 18.30; Plats: S:t Eriksgatan 60 Stockholm. Anna Bodin kommer att hålla en inspirerande föreläsning kring varumärke och marknadsföring. Det blir bubbel och några favoriter från Stockholm Tapas. Missa heller inte de senaste nyheterna i våra showrooms, och ta chansen att vinna ett eget designförslag!

Stockholm Markets ägare Anna Bodin som kommer att dela med sig av allt från strategier bakom varumärket, till hur företaget arbetat med logotyp, förpackningar, reklam och kommunikation.  Hon har en gedigen karriär inom marknadsföring, media och PR samt har erfarenhet från ledningspositioner inom bolag som TV4, Carat, SF, Y&R och Accenture.
Avisera bjuder på bubbel, lättare mat och såklart… goodiebags.

Anmälan direkt till Avisera

Läs vidare

Flexotryckare höll trycket uppe på AFF21

Absolute Flexo Future, AFF 21, kunde äntligen arrangeras i början av oktober. Runt etthundrasextio svenska och danska medlemmar i Sweflex och Dansk Flexoforum var på plats på Hotell Tylösand i början av oktober och fick ta del av ett omfattande konferensprogram, bordsutställning och självfallet goda tillfällen till mingel. Arrangemanget sker vart tredje år och lockar normalt över tvåhundra deltagare. Med tanke på omständigheterna var uppslutningen mycket bra.
vW-scaled

Trendspaning hos bioplastförening

Nordisk Bioplastförening (NBF) bjuder in till ett webbinarium om produktutveckling, trender och tillgången på bioplast. Leveransproblemen är stora för många branscher i pandemin och plaster och polymermaterial är inget undantag.
Gunilla-stor

Teförpackning charmade juryn

Pappersproducenten Gmund har för sjätte året hyllat trycksaker. Årets förpackning gick till designbyrån Fuzhou Sunland Design Company för en offset-tryckt teförpackning.
gewinner-packaging

Företag tankade kunskap om digitala strategier

Digital strategi för styrelser och ledning stod på agendan när det hölls event av Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard.
53781107_383891392343316_8253460931271458816_n

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex