Trender och nytänk - 9 februari

PUBLICERAD: 28 januari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Packbridge trender

Packbridge bjuder in till lunchseminarium:

Trender och nytänk  – 9 februari – presentationer på engelska

Att ha koll och försöka förstå vad som kommer att hända i den närmaste, och ibland kanske även längre, framtiden, är viktigt för alla verksamheter. För alla i förpackningens värdekedja finns det många faktorer att ta hänsyn till. Vi bjuder in till en förmiddag fylld med inspiration kring trender och nytänk.

Eat&Meet lunch
Varför äta lunch själv? Packbridge bjuder in aktörer från hela värdekedjan för att nätverka och få olika kompetenser att träffas. Du mättar både mage och sinne. Vi bjuder våra medlemmar på lunchen.

Missa inte detta tillfälle att uppdatera dig kring ämnet och nätverka med hela värdekedjan.  Vi ser fram emot att träffa dig.

Lyssna till inspirerande presentationer

Packbridge Michael Björn

Michael Björn, Ericsson Consumer Labs 
De 10 viktigaste konsumenttrender just nu.

Packbridge Robert IlijasonRobert Ilijason, Näraffär 
Hur skapar man Sveriges första obemannade närbutik?

Packbridge Helena LindhHelena Lindh, ÅF 
Hur skapar vi framtidens hållbara förpackningar?

Packbridge Ola PerssonOla Persson, Stpln
Så här fungerar en Makers space miljö

Läs vidare

Flexotryckare höll trycket uppe på AFF21

Absolute Flexo Future, AFF 21, kunde äntligen arrangeras i början av oktober. Runt etthundrasextio svenska och danska medlemmar i Sweflex och Dansk Flexoforum var på plats på Hotell Tylösand i början av oktober och fick ta del av ett omfattande konferensprogram, bordsutställning och självfallet goda tillfällen till mingel. Arrangemanget sker vart tredje år och lockar normalt över tvåhundra deltagare. Med tanke på omständigheterna var uppslutningen mycket bra.
vW-scaled

Trendspaning hos bioplastförening

Nordisk Bioplastförening (NBF) bjuder in till ett webbinarium om produktutveckling, trender och tillgången på bioplast. Leveransproblemen är stora för många branscher i pandemin och plaster och polymermaterial är inget undantag.
Gunilla-stor

Teförpackning charmade juryn

Pappersproducenten Gmund har för sjätte året hyllat trycksaker. Årets förpackning gick till designbyrån Fuzhou Sunland Design Company för en offset-tryckt teförpackning.
gewinner-packaging

Företag tankade kunskap om digitala strategier

Digital strategi för styrelser och ledning stod på agendan när det hölls event av Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard.
53781107_383891392343316_8253460931271458816_n

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}