Superföretag och Trippel V-utmärkelse

PUBLICERAD: 23 oktober 2014
UPPDATERAD: 23 oktober

Stretch M/T Svenska AB har tilldelats både Veckans Affärers utmärkelse ”Årets Superföretag dvs företaget tillhör nu de åtta procent av företagen som presterar bäst i Sverige. Dessutom har företaget tilldelats Guldbolagets Trippel-V utmärkelse.

– Det känns jätteroligt att vi fått bevis på att vi jobbar åt rätt håll, säger Jens Hellström, en av delägarna på Stretch M/T Svenska AB.

– Vi har haft och har en utarbetad plan som vi följer. Vi har som mål att fortsätta denna otroliga utveckling även under 2015. Vi är ett mindre företag som ofta tar fajten mot större aktörer på marknaden. Då jag är f.d racingförare kan man jämföra vårt bolag med ett racingteam, både teamet och bilen har trimmat och finjusterat inställningarna, avslutar Jens Hellström

 

Läs vidare

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

Bioplastproduktionen väntas växa med sjutton procent kommande fem år

En aktuell marknadsstudie förutspår en årlig tillväxt på 17 procent för biobaserade polymerer mellan år 2023 och år 2028.
csr

Notpla och Duni Group lanserar sjögräsbelagda livsmedelsförpackningar

Grundat i ett gemensamt fokus på hållbarhet och innovation, ingår Duni Group och det brittiska företaget Notpla ett nytt samarbete. Som ett första steg av samarbetet lanserar Duni Group en ny plastfri matförpackning med en unik sjögräsbeläggning
alga 1x

Mikroalger kan användas för tillverkning av bioplast

En forskare i Umeå visar att nordiska mikroalger som odlas i avloppsvatten kan användas för att producera PHB, en nedbrytbar bioplast.
20200131_115251

Senaste nytt

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx

Peter Jhaveri ny styrelseordförande för Returpack

Peter Jhaveri är ny styrelseordförande för Returpack som gjort en egen intervju med honom. Här är ett utdrag ur den.
jhaveri

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx