Sex Worldstar till Skandinavien

PUBLICERAD: 4 december 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Ecolean Snapquick

World Star Juryn har sammanträtt och utsett årets vinnare.

Ecolean får en Worlstar för SnapQuick – ett nytt system för återförslutning av faEcoleans förpackningar i familjestorlek. Den är lätthantelig och har låg vikt.

Danmark får hela tre Worldstar: Færch Plast A/S belönas för  MAPETII – Nya generationen av tråg för kött.  SwiftOpen LLC för en utmärkelse för SwiftOpen – Påsen till Castello-ost

RPC Superfos a/s  får en worldtar för HalfMoon, Formblåst förpackning med lättanvänd sked och insats med två kamrar.

RPC Superfos tilldelas också en Worldstar för salamiförpackningen till norska Grilstad

Atria Finland Ltd. får utmärkelsen för Atria Easy Open Pack.

Dessa får sina utmärkelser vid mässan Ipak-Ima i Milano i maj 2015.

 

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x