Pallkrage helt i plast

PUBLICERAD: 12 september 2013
UPPDATERAD: 24 januari

TT Commerce

TTcommerce AB vill informera om sin nystart på nätet. Hemsidan är helt omgjord. Det ska bli enklare  att hitta rätt produkter eller få idéer på lösningar.

– Endast kvalité. Det gäller allt vi gör. Materialet som ingår i våra produkter är återvinningsbart. Vi producerar både av återvunnet och nymaterial, berättar  Tarmo Tarvainen, VD

– Allt material kan härledas till sitt ursprung, det är ett krav från oss och Georg Utz. Vi med  en representant från Georg Utz i montern.

Plast är ett långsiktigt hållbart alternativ, Georg Utz har tagit fram en pallkrage som är vikbar och stark. Fäll ut delarna och lägg den på vilken pall som helst som håller 1200×800 mm. Förstärkning till sidorna är ett tillval.

– Tyvärr så kostar det med pallkragar i plast men vi kan ha en lösning.

TTcommerce har tagit hem pallkragar med dubbla höjden till lagret i Nykvarn. Denna krage sparar cirka 60-70% jämfört med 2st standardkragar i plast. Höjd: 395mm

Pack & Emballage Stockholm Monter M05.

TT Commerce 2

Läs vidare

Robotmässan R24 i Odense gav en bred bild av möjligheterna med robotar

På den stora robotmässan i Odense, R24, nyligen, fick man en bred inblick i robotarnas möjligheter i modern produktion, till exempel inom förpacknings- och grafisk industri.
R24-01x

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}