Pallkrage helt i plast

PUBLICERAD: 12 september 2013
UPPDATERAD: 24 januari

TT Commerce

TTcommerce AB vill informera om sin nystart på nätet. Hemsidan är helt omgjord. Det ska bli enklare  att hitta rätt produkter eller få idéer på lösningar.

– Endast kvalité. Det gäller allt vi gör. Materialet som ingår i våra produkter är återvinningsbart. Vi producerar både av återvunnet och nymaterial, berättar  Tarmo Tarvainen, VD

– Allt material kan härledas till sitt ursprung, det är ett krav från oss och Georg Utz. Vi med  en representant från Georg Utz i montern.

Plast är ett långsiktigt hållbart alternativ, Georg Utz har tagit fram en pallkrage som är vikbar och stark. Fäll ut delarna och lägg den på vilken pall som helst som håller 1200×800 mm. Förstärkning till sidorna är ett tillval.

– Tyvärr så kostar det med pallkragar i plast men vi kan ha en lösning.

TTcommerce har tagit hem pallkragar med dubbla höjden till lagret i Nykvarn. Denna krage sparar cirka 60-70% jämfört med 2st standardkragar i plast. Höjd: 395mm

Pack & Emballage Stockholm Monter M05.

TT Commerce 2

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Anna Elgh väljer att lämna vd-posten

Svenska Retursystems styrelse har inlett processen med att rekrytera en ny vd. Anna Elgh väljer att träda av efter nio år på posten.
SvenskaRetursystemAnnaElgh

Senaste nytt

Kinesiska forskare har utvecklat ett nytt glasmaterial

Kina har en forskargrupp utvecklat ett nytt, hållbart glas som är av stort intresse för förpackningsindustrin.
innovation

Zoégas förpackningar anpassas för återvinning

Nestlé har anpassat hela Zoégas Professionals sortiment för återvinning.
z2

Orkla har överklagat förbudet mot Grummes förpackning

Orkla, som äger varumärket Grumme har nu överklagat Kemikalieinspektionens förbud mot deras nya förpackning.
Orklany

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006