Nytt säljansikte på Gefle kartong

PUBLICERAD: 13 mars 2017
UPPDATERAD: 24 januari
Gefle kartong ser till att trygga upp en kommande generationsväxling i företaget.

Henrik Dahlstrand har en gedigen erfarenhet från förpackningsbranschen. Nu förstärker han säljavdelningen på Gefle kartong för att trygga ett kommande generationsskifte.

-Vi är mycket glada, säger företagets vd Linda Folcke.

Henrik Dahlstrand blir ny säljare på Gefle kartong.

Gefle Kartong förstärker med Henrik Dahlstrand som senior Account Manager till följd av en pågående generationsväxling. Därmed gjuter företaget nytt blod i säljavdelningen. Henrik har lång erfarenhet från förpackningsbranschen och har haft flera chefsbefattningar på företag inom inom handel och förpackningskonvertering. Han kommer utgå från Gefle Kartongs säljkontor i Kungsbacka och ska ansvara för kunder främst i mellersta och södra Sverige.

-Vi är mycket glada att ha knutit en sådan erfaren säljare till oss i det skede vi är i idag. Vi kommer i och med denna förstärkning kunna genomföra det kommande generationsskiftet på ett tryggt sätt gentemot våra kunder, säger Linda Folcke, vd på Gefle Kartong

Läs vidare

Nescafé i refillpåse möter önskemål från EU

På de brittiska öarna introducerar nu Nescafé den första refillpåsen för snabbkaffe för Nescafé Gold Blend och Nescafé Original.
Nescafe_refill_pouch_feedx

Berry och Tine introducerar förpackningar med återvunnen PP

Förpackningar av polypropen från Berry Superfos med 50 procent återvunnet material hjälper norska Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.
Berry TINE PCRx

EEA pekar på bioplastens roll som en väg mot cirkulär plast i Europa

Europeiska miljöbyrån (EEA) pekar i ett nyligen publicerat informationsdokument ut tre olika vägar som kan leda till ett mer cirkulärt, hållbart plastsystem. En av dem fokuserar på förnybara material, inklusive biobaserad plast.
Corn Sunset

Mikrokoppar i förpackningen förlänger livslängden på livsmedel

Kopparpartiklar i mikrostorlek i ett förpackningsmaterial förlänger ett livsmedels hållbarhet drastiskt.
11238_lifespancopperbasedfilm_742783

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620