Nytt säljansikte på Gefle kartong

PUBLICERAD: 13 mars 2017
UPPDATERAD: 24 januari
Gefle kartong ser till att trygga upp en kommande generationsväxling i företaget.

Henrik Dahlstrand har en gedigen erfarenhet från förpackningsbranschen. Nu förstärker han säljavdelningen på Gefle kartong för att trygga ett kommande generationsskifte.

-Vi är mycket glada, säger företagets vd Linda Folcke.

Henrik Dahlstrand blir ny säljare på Gefle kartong.

Gefle Kartong förstärker med Henrik Dahlstrand som senior Account Manager till följd av en pågående generationsväxling. Därmed gjuter företaget nytt blod i säljavdelningen. Henrik har lång erfarenhet från förpackningsbranschen och har haft flera chefsbefattningar på företag inom inom handel och förpackningskonvertering. Han kommer utgå från Gefle Kartongs säljkontor i Kungsbacka och ska ansvara för kunder främst i mellersta och södra Sverige.

-Vi är mycket glada att ha knutit en sådan erfaren säljare till oss i det skede vi är i idag. Vi kommer i och med denna förstärkning kunna genomföra det kommande generationsskiftet på ett tryggt sätt gentemot våra kunder, säger Linda Folcke, vd på Gefle Kartong

Läs vidare

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

Bioplastproduktionen väntas växa med sjutton procent kommande fem år

En aktuell marknadsstudie förutspår en årlig tillväxt på 17 procent för biobaserade polymerer mellan år 2023 och år 2028.
csr

Notpla och Duni Group lanserar sjögräsbelagda livsmedelsförpackningar

Grundat i ett gemensamt fokus på hållbarhet och innovation, ingår Duni Group och det brittiska företaget Notpla ett nytt samarbete. Som ett första steg av samarbetet lanserar Duni Group en ny plastfri matförpackning med en unik sjögräsbeläggning
alga 1x

Mikroalger kan användas för tillverkning av bioplast

En forskare i Umeå visar att nordiska mikroalger som odlas i avloppsvatten kan användas för att producera PHB, en nedbrytbar bioplast.
20200131_115251

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax