Nominerad till utmärkelsen ung VD

PUBLICERAD: 29 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Apak nominering - low

APak AB i Mölndal, Sverige, har idag meddelat att deras vice VD har nominerats att tävla i 2014 års ”Årets unga VD” tävling. APak är resultatet av sammanslagningen av de två tidigare affärs- enheterna, A-förpackning och Bröderna Ljungquist, till ett enda bolag, aPak AB.

– Jag är glad över att ha blivit nominerad till utmärkelsen. Att få den här typen av erkännande är en stor ära för både mig och aPak, säger Evelina Lindgren.

Syftet med tävlingen är att rikta uppmärksamhet till de många fina exempel på kompetenta unga ledare som finns i Sverige och främja unga företagsledare som driver sina företag och svenskt näringsliv framåt. Allmänheten kommer att kunna rösta på sina favoriter på www.entreprenor.se med start den 15 september. De sex kandidater som fått flest röster går vidare till final. En jury kommer att utse vinnaren i samband med den årliga Årets VD ceremonin på Berns Salonger i Stockholm.

– Det finns många unga VD:ar i Sverige och tävlingar som denna är ett utmärkt sätt att rikta mer uppmärksamhet till morgondagens ledare redan idag, avslutar Evelina Lindgren.

 

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Snart dags för Drupa – här är de sex största trenderna att hålla ögonen på

Efter åtta års uppehåll kan vi återigen åka till Drupa för att se vad leverantörerna tror att vi behöver. Här hittar du sex tydliga trender att ha koll på i mässhallarna.
dmitry-ratushny-xsGApcVbojU-unsplash

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby-4x-768x512felx

Nedläggning gör det svårare att återvinna vätskekartong i Tyskland

Troligen kommer kapacitet för återvinning av vätskekartongförpackningar att stängas ner i Tyskland inom kort.
julian-hochgesang-mjtq122xaoY-unsplashx

Plastbrätten för blommor vissnar bort hos ICA

ICA Sverige byter nu ut traditionella plastbrätten för blommor till träfiberbrätten.
ICAy