Nominerad till utmärkelsen ung VD

PUBLICERAD: 29 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Apak nominering - low

APak AB i Mölndal, Sverige, har idag meddelat att deras vice VD har nominerats att tävla i 2014 års ”Årets unga VD” tävling. APak är resultatet av sammanslagningen av de två tidigare affärs- enheterna, A-förpackning och Bröderna Ljungquist, till ett enda bolag, aPak AB.

– Jag är glad över att ha blivit nominerad till utmärkelsen. Att få den här typen av erkännande är en stor ära för både mig och aPak, säger Evelina Lindgren.

Syftet med tävlingen är att rikta uppmärksamhet till de många fina exempel på kompetenta unga ledare som finns i Sverige och främja unga företagsledare som driver sina företag och svenskt näringsliv framåt. Allmänheten kommer att kunna rösta på sina favoriter på www.entreprenor.se med start den 15 september. De sex kandidater som fått flest röster går vidare till final. En jury kommer att utse vinnaren i samband med den årliga Årets VD ceremonin på Berns Salonger i Stockholm.

– Det finns många unga VD:ar i Sverige och tävlingar som denna är ett utmärkt sätt att rikta mer uppmärksamhet till morgondagens ledare redan idag, avslutar Evelina Lindgren.

 

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Svenska wellpapplösningar vinnare i World Star

Fyra av de 194 vinnarna producerades i Sverige –bland annat en begravningskista och en e-handelsförpackning för blommor.
scanstar_europakistan_content-1

Senaste nytt

Nu är Yangis torrformningsteknik redo för marknaden

Det svenska företaget Yangi, med basen i Varberg, lanserar nu sin nya och patentsökta maskinteknologiplattform för torrformade cellulosabserade förpackningar, Cellera, som man säger har potential att ersätta styva plaster i stor skala.
Yangix

Erik Blix ny VD på Nordic Carton

Malmöbaserade Nordic Carton, som tillverkar kartongförpackningar och våtlimsetiketter har anställt Erik Blix som ny VD från och med den 2 oktober.
Eric Blix 2023x

Källsortering minskade växthusgaserna med 500 000 ton

Källsortering av förpackningar i Sverige har stor effekt på utsläppen av växthusgaser. Det visar ny statistik från Förpackningsinsamlingen, FTI.
källsorteringxx

PulPac skalar upp genom att skala ner med formsprutningsteknik

PulPac lanserar en ny maskinplattform, PulPac Scala, som man säger innebär ett betydande steg i revolutionen av torrformad fiber. Scala-plattformen är baserad på formsprutning, en teknik förknippad med plastbearbetning, kombinerat med PulPacs nya  Mill-to-Web fiberenhet.
Pulpac_Scala_Front