Nominerad till utmärkelsen ung VD

PUBLICERAD: 29 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Apak nominering - low

APak AB i Mölndal, Sverige, har idag meddelat att deras vice VD har nominerats att tävla i 2014 års ”Årets unga VD” tävling. APak är resultatet av sammanslagningen av de två tidigare affärs- enheterna, A-förpackning och Bröderna Ljungquist, till ett enda bolag, aPak AB.

– Jag är glad över att ha blivit nominerad till utmärkelsen. Att få den här typen av erkännande är en stor ära för både mig och aPak, säger Evelina Lindgren.

Syftet med tävlingen är att rikta uppmärksamhet till de många fina exempel på kompetenta unga ledare som finns i Sverige och främja unga företagsledare som driver sina företag och svenskt näringsliv framåt. Allmänheten kommer att kunna rösta på sina favoriter på www.entreprenor.se med start den 15 september. De sex kandidater som fått flest röster går vidare till final. En jury kommer att utse vinnaren i samband med den årliga Årets VD ceremonin på Berns Salonger i Stockholm.

– Det finns många unga VD:ar i Sverige och tävlingar som denna är ett utmärkt sätt att rikta mer uppmärksamhet till morgondagens ledare redan idag, avslutar Evelina Lindgren.

 

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Svenska wellpapplösningar vinnare i World Star

Fyra av de 194 vinnarna producerades i Sverige –bland annat en begravningskista och en e-handelsförpackning för blommor.
scanstar_europakistan_content-1

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620