Nominerad till utmärkelsen ung VD

PUBLICERAD: 29 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Apak nominering - low

APak AB i Mölndal, Sverige, har idag meddelat att deras vice VD har nominerats att tävla i 2014 års ”Årets unga VD” tävling. APak är resultatet av sammanslagningen av de två tidigare affärs- enheterna, A-förpackning och Bröderna Ljungquist, till ett enda bolag, aPak AB.

– Jag är glad över att ha blivit nominerad till utmärkelsen. Att få den här typen av erkännande är en stor ära för både mig och aPak, säger Evelina Lindgren.

Syftet med tävlingen är att rikta uppmärksamhet till de många fina exempel på kompetenta unga ledare som finns i Sverige och främja unga företagsledare som driver sina företag och svenskt näringsliv framåt. Allmänheten kommer att kunna rösta på sina favoriter på www.entreprenor.se med start den 15 september. De sex kandidater som fått flest röster går vidare till final. En jury kommer att utse vinnaren i samband med den årliga Årets VD ceremonin på Berns Salonger i Stockholm.

– Det finns många unga VD:ar i Sverige och tävlingar som denna är ett utmärkt sätt att rikta mer uppmärksamhet till morgondagens ledare redan idag, avslutar Evelina Lindgren.

 

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x