Nominerad till Flexo tech awards

PUBLICERAD: 23 augusti 2013
UPPDATERAD: 23 augusti

Marvacos internationella framgångar fortsättter i och med nomineringen till den prestigefyllda FlexoTech awards 2013 i London, England 17 oktober.

Marvaco, har i samarbete med den finska förpackningsföretaget Pa-Hu Oy, nominerats till finalen i FlexoTech Awards 2013 med bidraget ”HAU HAU Champion”. Marvaco har genomfört prepress och tillverkat klichéer. Tryckningen utfördes med användning av enbart tre färger: cyan, magenta och yellow. Vilket ställer prepressarbetet på sin spets utan att kompromissa om tryckkvaliteten och färgrymd.

– Det är ingen slump att Finland de senaste åren har framgångar i Flexotryck tävlingar. säger Tapio Alanko, Marvacos Customer Service Manager.
– Nivån på Finskt förpackningstryck är normalt mycket hög, men en fullständig succé kräver ett djupt engagemang mellan parterna. På så sätt kan vi få ut det bästa ur tryckpressarna.

I Sverige verkar Marvaco under namnet Linds Flexo sedan början av augusti 2013.

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Svenska wellpapplösningar vinnare i World Star

Fyra av de 194 vinnarna producerades i Sverige –bland annat en begravningskista och en e-handelsförpackning för blommor.
scanstar_europakistan_content-1

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx