Guld i EFIA Print awards

PUBLICERAD: 11 april 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Linds Flexo Eifa
Kvaliteten på det Skandinaviska förpackningstrycket fick återigen bekräftelse genom två guldmedaljer på EFIA Print Awards 2014 I Bolton England.

De vinnande bidragen var ett pallsvep för Hau Hau Champion och en krympfilms dekor för Koff-Lite tryckta av RKW Finland respektive Pa-Hu Oy Finland. Repron och klichéerna till bägge bidragen var gjorda av Marvaco Oy. Juryn berömde speciellt den höga kontrasten och detaljåtergivningen i bilderna.

Det som är anmärkningsvärt med bägge de vinnande bidragen är att de är tryckta enbart med cyan, magenta, yellow (CMY), vilket också bevisar att ny repro och klichéteknik inte bara ökar tryckvaliteten utan också kan minska behovet av antal färger utan att göra avkall på tryckkvaliteten.

Marvaco tillsammans med Linds Flexo AB är det mest prisbelönta repro och klichéföretaget i den Nordiska regionen med över 20 internationella utmärkelser.

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Snart dags för Drupa – här är de sex största trenderna att hålla ögonen på

Efter åtta års uppehåll kan vi återigen åka till Drupa för att se vad leverantörerna tror att vi behöver. Här hittar du sex tydliga trender att ha koll på i mässhallarna.
dmitry-ratushny-xsGApcVbojU-unsplash

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby-4x-768x512felx

Nedläggning gör det svårare att återvinna vätskekartong i Tyskland

Troligen kommer kapacitet för återvinning av vätskekartongförpackningar att stängas ner i Tyskland inom kort.
julian-hochgesang-mjtq122xaoY-unsplashx

Plastbrätten för blommor vissnar bort hos ICA

ICA Sverige byter nu ut traditionella plastbrätten för blommor till träfiberbrätten.
ICAy