Firar 100 år

PUBLICERAD: 24 juni 2014
UPPDATERAD: 24 juni

– Välkommen till Linds Flexos 100 årsjubileum, vi firar med öppet hus torsdagen den 4 September klockan 1100 – 1700, hälsar Mats Lind.

Från att ha varit ett litet familjeföretag i Möllegränden i Helsingborg, med tillverkning av stämplar och skyltar, till dagens moderna marknadsledande produktion av tryckmedia för förpackningstryck, har det nu gått 100 år.

– Kom och se vår utställning där vi visar en del av historien, och utvecklingen under de
100 år vi varit aktiva. Titta på vår moderna produktion och träffa hela personalen,
samt våra kollegor från Marvaco.

– Ni får även tillfälle att träffa våra leverantörer som har en stor del av vår framgång.
Sedan Augusti 2013 ingår Linds Flexo i Marvaco group, marknadsledaren och
den mest prisbelönta repro och klichéproducenten i Norden.

– Vi bjuder på lättare förtäring. Vänligen anmäl ert deltagande till malin.lind@lindsflexo.se innan den 8:e Augusti, uppmanar Mats Lind

Läs vidare

Flexotryckare höll trycket uppe på AFF21

Absolute Flexo Future, AFF 21, kunde äntligen arrangeras i början av oktober. Runt etthundrasextio svenska och danska medlemmar i Sweflex och Dansk Flexoforum var på plats på Hotell Tylösand i början av oktober och fick ta del av ett omfattande konferensprogram, bordsutställning och självfallet goda tillfällen till mingel. Arrangemanget sker vart tredje år och lockar normalt över tvåhundra deltagare. Med tanke på omständigheterna var uppslutningen mycket bra.
vW-scaled

Trendspaning hos bioplastförening

Nordisk Bioplastförening (NBF) bjuder in till ett webbinarium om produktutveckling, trender och tillgången på bioplast. Leveransproblemen är stora för många branscher i pandemin och plaster och polymermaterial är inget undantag.
Gunilla-stor

Teförpackning charmade juryn

Pappersproducenten Gmund har för sjätte året hyllat trycksaker. Årets förpackning gick till designbyrån Fuzhou Sunland Design Company för en offset-tryckt teförpackning.
gewinner-packaging

Företag tankade kunskap om digitala strategier

Digital strategi för styrelser och ledning stod på agendan när det hölls event av Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard.
53781107_383891392343316_8253460931271458816_n

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax