En helt ny etikettapplikator

PUBLICERAD: 25 juni 2013
UPPDATERAD: 24 januari

Lab3Ace Swing - low

Lab3Ace®Swing är en nyutvecklad etikettapplikator och en professionell högpresterande Print & Apply-maskin som är ekonomisk, mycket snabb med exakt märkning av etiketter direkt på produkten i produktionen. Applikatorn är avsedd för applicering av etiketten på framsida, baksida, kortsida, även runt hörn. Applicering kan ske på produkter i rörelse eller stillastående. Etikettapplikatorn är anpassad för alla typer av branscher som, livsmedel, elektronik, trä, betong, läkemedel, plastindustrier etc.
Lab3Ace Swing erbjuder olika applikatortekniker beroende på typ av produkt och hastighet; Vid kontaktmärkning kan vi erbjuda Flex-pad som är en standard vacuumfot som vinklar sig efter produkten. Kontaktlös märkning; Tamp-blow applicerar etikett med tryckluft när cylinder kommer i närheten av produkten. Air-Jet erbjuder kontaktlös märkning inom ett avstånd från applikator till produkt av ca. 100 mm.

PMS Technologies AB, ledande specialist av egentillverkade märksystem baserat på etikettskrivare och etikettapplikatorer.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Lexit fortsätter expansionen i Skandinavien

Lexit Group satsar inom datafångst och digitaliseringslösningar med ytterligare ett förvärv. – Med Idnet stärker vi avsevärt vår förmåga att serva de största skandinaviska kunderna, säger vd:n Sjur Skjæveland.
Lexit-Sjur-Idnet-Peter-aug22-presse-scaled-e1660218180928

Labelexpo i april ställs in – flyttas till 2023

Den europeiska etikett- och förpackningsmässan Labelexpo Europe var planerad att genomföras 26–29 april i Bryssel. Nu meddelar arrangören att mässan flyttas fram till september 2023. Bristen på leveranser av komponenter och material i spåren av pandemin och den pågående situationen i Ukraina pekas ut som orsaker till att mässan flyttas fram.
0002377_studioVercammen

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax