Bästa råvaruproducent

PUBLICERAD: 22 april 2014
UPPDATERAD: 22 april

Polykemi Bästa Råvaruproducent 2014 - lowBara glada miner när  Dennis Klang och Ingela Johansson visar upp priset tillsammans med operatörerna Johan Thorén och Fredrik Thorsén

Polykemi vann igen och utsågs till bästa råvaruproducent för tredje året av fyra möjliga!

-Vi är både stolta & glada att åter ha röstats fram av de drygt 150 medlemmarna i SPIF  och  tilldelats utmärkelsen Bästa Råvaruproducent 2014, säger Ingela Johansson och Dennis Klang på Polykemis Marknadsavdelning. Det var Ingela och Dennis som tog emot priset.

Utmärkelsen delades ut vid  vid Svenska plastbranschens egen ”oscarsutdelning” – Swedish Plastics Industry Awards – i samband med mässan Plastteknik Nordic.

– Det känns lite overkligt att ha fått priset tre gånger av fyra möjliga. Faktum är att vi blev oerhört glada och mycket stolta när Polykemis namn ropades upp och vi fick priset , säger Ingela Johansson.

 

 

 

Läs vidare

Nescafé i refillpåse möter önskemål från EU

På de brittiska öarna introducerar nu Nescafé den första refillpåsen för snabbkaffe för Nescafé Gold Blend och Nescafé Original.
Nescafe_refill_pouch_feedx

Berry och Tine introducerar förpackningar med återvunnen PP

Förpackningar av polypropen från Berry Superfos med 50 procent återvunnet material hjälper norska Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.
Berry TINE PCRx

EEA pekar på bioplastens roll som en väg mot cirkulär plast i Europa

Europeiska miljöbyrån (EEA) pekar i ett nyligen publicerat informationsdokument ut tre olika vägar som kan leda till ett mer cirkulärt, hållbart plastsystem. En av dem fokuserar på förnybara material, inklusive biobaserad plast.
Corn Sunset

Mikrokoppar i förpackningen förlänger livslängden på livsmedel

Kopparpartiklar i mikrostorlek i ett förpackningsmaterial förlänger ett livsmedels hållbarhet drastiskt.
11238_lifespancopperbasedfilm_742783

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620