Ytterligare kundfokus med fler nya medarbetare

PUBLICERAD: 4 november 2014
UPPDATERAD: 31 januari

Visutech Maria Brandt

Maria Brandt

För kontinuerlig utveckling och bästa kundsupport förstärker Visutech nu kundteamen ytterligare.

Med lång erfarenhet av funktioner inom callcenter, bemanning och senast inom facility management börjar nu Maria Brandt som ansvarig för Kundcenter.

– Jag drivs av att utveckla och förfina processer och rutiner. Det är också fantastiskt roligt att få jobba med olika individer, både medarbetare och kunder, berättar Maria Brandt.

– Vi på Visutechs Kundcenter ska vara först i ledet med att bistå våra kunder i olika frågor som berör den produkt vi har levererat. Kunden ska känna tydlighet, trygghet och hög servicegrad i kontakterna med oss, oavsett karaktär på fråga. Vi ska inte bara vara en leverantör, utan vi vill vara en partner där vi utvecklas tillsammans med både befintliga och nya kunder.

Visutech Bent WehageBent Wehage

Bent Wehage kommer främst att fokusera på de danska kunderna med Kundcentret som arbetsplats. Han är född och uppvuxen i Roskilde. Med lång erfarenhet av både kundservice och effektivisering av affärsprocesser och -system blir Bent Wehage en stor tillgång i teamet.

Visutech förstärker även teknikersidan med Harald Myhre Berland som kommer att ha hela Norge som arbetsfält. Han har lång och gedigen erfarenhet av printrar och PC-installationer. Närmast kommer han från Gilbarco där han arbetat med system för bränsledistribution.

 Visutech Harald Myhre BerlandHarald Myhre Berland

 

Läs vidare

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Oro i den grafiska industrin när för få utbildas

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar. Det framgår av en ny rekryteringsrapport från Grafiska Företagen.
evax

Internationell branschpressundersökning om kunskaperna kring PPWR

Den holländska tidningen VerpakkingsManagement vill identifiera informationsbehovet kring Packaging & Packaging Waste Regulation (PPWR). Packnews hjälper till.
Kort

Naturvårdsverket vill höja förpackningsavgifterna kraftigt men blir bevakningen bättre?

Naturvårdsverket vill höja förpackningsavgifterna men kommer man att bli effektivare på att stoppa frifräsare?
marissa-lewis-rK_a-5QsFhw-unsplashx

Senaste nytt

Klockan tickar för förpackningsföretag om man ska klara EUDR till årsskiftet

Nedräkningen fortsätter mot den 30 december 2024, då de flesta företag baserade i EU eller som levererar varor till EU måste följa EU:s nya avskogningsförordning (EUDR). Det kommer att ställa stora krav på till exempel tillverkare av papper, kartong och förpackningar.
johannes-plenio-1vzLW-ihJaM-unsplashx

Utmaningar vid test av nya biobaserade material i kontakt med livsmedel

Företag som utvecklar nya biomaterial bör tänka på att material tillverkade av biobaserade råvaror kräver minst lika mycket materialtestning som traditionella plaster, ofta till och med mer. Det skriver Niko Markkinen, expert på testning av livsmedelsförpackningar på Measurlabs i Finland.
bottles with different fruit or vegetable juices

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx