Visutech förstärker med två nyanställningar

PUBLICERAD: 8 februari 2018
UPPDATERAD: 31 januari
Anders Wulff och Henrik Dencker.

Leverantören av digitaltryckslösningar, Visutech, förstärker och expanderar sin verksamhet med två nyanställningar.

Anders Wulff tar över som kategorichef för flexibla förpackningar. Henrik Dencker kommer arbeta med trycklösningar för etikett- och förpackningsbranschen i Visutechs säljteam i Danmark.

– Vi behöver förstärka och tillföra kompetens inom vår förpacknings- och etikettproduktion. Först och främst vill vi ta hand om våra kunder genom att erbjuda dem ännu bättre service och kunskap. Sen har till exempel Anders Wulff väldigt värdefull kompetens inom flexibla förpackningar vilket vi kan ha stor nytta av. Just på förpackningssidan förväntar vi oss en stark tillväxt, säger Visutechs vd Jan-Olof Jungersten.

Både Wulff och Dencker har sedan tidigare bakgrunder inom den grafiska branschen. De påbörjade sina nya tjänster den 1 februari.

Läs vidare

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor

AI ger Amazon effektivare förpackningar

Amazon har utvecklat ett artificiellt intelligens (AI)-system med namnet Package Decision Engine, som förändrar hur produkter paketeras och levereras över hela världen. Systemet minskar skadorna på transporterade produkter och förbrukningen av förpackningsmaterial.
amazonx

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432

Walki fortsätter investera i Centraleuropa

Walki har genomfört en investering på över 6 MEUR i en toppmodern produktionslinje vid sin fabrik i Steinfurt. Linjen är nu redo att börja producera åt kunder som går över till fiberbaserade material.
Walki

Senaste nytt

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
jetvranish

Nationell insamlingskris av plastförpackningar enligt Svensk Plaståtervinning

Vi har en allvarlig, nationell insamlingskris av plastförpackningar i Sverige säger Mattias Philipsson, vd på Svensk Plaståtervinning i ett pressmeddelande.
Foto: Peter Holgersson AB

Mondi och traceless lanserar en biobaserad coating som drastiskt minskar CO2

Mondi och det tyska företaget traceless har etablerat ett partnerskap för utveckling av biobaserade coatings. Nu är den första produkten klar. Den sägs minska CO2-utsläppen med 95 procent.
MNDPR291a