Visar hög kvalitet på Underhållsmässan

PUBLICERAD: 18 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

SMC UNderhållsmässan

SMC ställer ut på Underhållsmässan 2016 i samverkan med återförsäljaren Momentum Industrial som gjort gemensam sak med Tools och sina leverantörer i en över 400 kvm stor monter.

Syftet i stort med konceptet är att lyfta fram fördelarna med att investera i hög kvalitet vad gäller produkter och tjänster, för att på det sättet fokusera på mindre miljöpåverkan. Detta stämmer väl överens med vad SMC står för som därför väljer att på plats att bland annat fokusera på energibesparande produkter och lösningar.

Rätt tänk från början gör att investeringarna i rätt produkter och lösningar snabbt betalar sig. För industrin kan det innebära stora ekonomiska fördelar samtidigt som utsläppen av växthusgas minskar. Mer dolda fördelar är också ökad produktivitet samt förbättrad kvalitet- och arbetsmiljö. Som partner i kundernas energiprojekt kan SMC stötta med hela eller delar av arbetet.
I montern visas konkreta tips hur man börjar sitt arbete.

Under mässdagarna kommer SMC dessutom att visa ett kundcase som genomfördes hos Munksjö Paper. Det sker på stora scenen i A-hallen. Datum:10 mars – Tid:13:30-13:50

SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter med en omsättning på ca 30 miljarder kronor och 18 000 anställda globalt. Här i Sverige finns vi etablerade sedan 1986 med huvudkontor i Huddinge, regionkontor i Göteborg, Lund, Borlänge och Växjö samt en mängd återförsäljare över hela i landet. Huddingekontoret är dessutom lagerhub och har över 15000 artiklar i lager.

Läs vidare

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Senaste nytt

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx

Peter Jhaveri ny styrelseordförande för Returpack

Peter Jhaveri är ny styrelseordförande för Returpack som gjort en egen intervju med honom. Här är ett utdrag ur den.
jhaveri

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx