Visar hög kvalitet på Underhållsmässan

PUBLICERAD: 18 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

SMC UNderhållsmässan

SMC ställer ut på Underhållsmässan 2016 i samverkan med återförsäljaren Momentum Industrial som gjort gemensam sak med Tools och sina leverantörer i en över 400 kvm stor monter.

Syftet i stort med konceptet är att lyfta fram fördelarna med att investera i hög kvalitet vad gäller produkter och tjänster, för att på det sättet fokusera på mindre miljöpåverkan. Detta stämmer väl överens med vad SMC står för som därför väljer att på plats att bland annat fokusera på energibesparande produkter och lösningar.

Rätt tänk från början gör att investeringarna i rätt produkter och lösningar snabbt betalar sig. För industrin kan det innebära stora ekonomiska fördelar samtidigt som utsläppen av växthusgas minskar. Mer dolda fördelar är också ökad produktivitet samt förbättrad kvalitet- och arbetsmiljö. Som partner i kundernas energiprojekt kan SMC stötta med hela eller delar av arbetet.
I montern visas konkreta tips hur man börjar sitt arbete.

Under mässdagarna kommer SMC dessutom att visa ett kundcase som genomfördes hos Munksjö Paper. Det sker på stora scenen i A-hallen. Datum:10 mars – Tid:13:30-13:50

SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter med en omsättning på ca 30 miljarder kronor och 18 000 anställda globalt. Här i Sverige finns vi etablerade sedan 1986 med huvudkontor i Huddinge, regionkontor i Göteborg, Lund, Borlänge och Växjö samt en mängd återförsäljare över hela i landet. Huddingekontoret är dessutom lagerhub och har över 15000 artiklar i lager.

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Nu är Yangis torrformningsteknik redo för marknaden

Det svenska företaget Yangi, med basen i Varberg, lanserar nu sin nya och patentsökta maskinteknologiplattform för torrformade cellulosabserade förpackningar, Cellera, som man säger har potential att ersätta styva plaster i stor skala.
Yangix

Erik Blix ny VD på Nordic Carton

Malmöbaserade Nordic Carton, som tillverkar kartongförpackningar och våtlimsetiketter har anställt Erik Blix som ny VD från och med den 2 oktober.
Eric Blix 2023x

Källsortering minskade växthusgaserna med 500 000 ton

Källsortering av förpackningar i Sverige har stor effekt på utsläppen av växthusgaser. Det visar ny statistik från Förpackningsinsamlingen, FTI.
källsorteringxx

PulPac skalar upp genom att skala ner med formsprutningsteknik

PulPac lanserar en ny maskinplattform, PulPac Scala, som man säger innebär ett betydande steg i revolutionen av torrformad fiber. Scala-plattformen är baserad på formsprutning, en teknik förknippad med plastbearbetning, kombinerat med PulPacs nya  Mill-to-Web fiberenhet.
Pulpac_Scala_Front