Vinner internationellt pris för Bästa nya förpackningsdesign

PUBLICERAD: 9 mars 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Noa realxation

Noa Relaxation är en av de snabbast växande företagen inom funktionsdrycker i Skandinavien och har nyligen tilldelats pris för Bästa nya förpackningsdesign på 2016 års World Food Innovation Awards i London.

– Vi är så glada över att WFIA och allmänheten märker hur mycket kärlek och ansträngning som ligger bakom att göra en vacker flaskdesign som både kommunicerar natur och relaxation. Vi ville paketera känslan av lugnet som är inspirerat från min ö hemma i Stockholms skärgård, både med flaskans design och dryckens funktion — det är verkligen som meditation på flaska! äger Noa Fridmark, CEO och medgrundare.

Noa Relaxation är en funktionsdryck som är inspirerad av den skandinaviska naturen. Den är baserad på naturliga ingredienser som L-theanin och citronmeliss som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Drycken är helt fri från GMO och konserveringsmedel och finns idag i tre smaker: Fläder & Rabarber, Blåbär & Björksav och Vildäpple & Krusbär.

– Med så mycket stress och ständigt brådskande uppgifter som tornar upp sig i människors liv, är det inte konstigt att fler och fler vänder sig till ett koffeinfritt och hälsosamt alternativ när det kommer till relaxation och fokus,” säger Noa Fridmark.

Detta erkännande vi fått är en av många priser som NOA Relaxation har tagit emot den senaste tiden. Bland annat priser från Red Dot Awards, “Best Premium Beverage” på 2014 års World Beverage Inovation Awards och en eftertraktad plats på årets Foodbytes, arrangerad av New York-baserade Rabobank.

FoodBev Media arrangerar detta år World Food Innovation Awards som syftar till att lyfta framstående innovationer inom varje kategori av den globala livsmedelsindustrin. En expertjury har analyserat över 240 bidrag från 25 länder i 20 kategorier. Arrangörerna av Hotelympia i London är ett årligt event som rankas som en av de största mat- och dryckesmässorna i Europa.

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Forskningsprojekt startar inför övergången till återanvändbara förpackningar

Med start 2024 krävs en omställning från engångsförpackningar till återanvändbara förpackningar. Nu inleds ett forskningsprojekt som ska titta närmare på hur det ska gå till i praktiken.
LarsWitell

Senaste nytt

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Stora förändringar i Nordisk Bioplastförenings styrelse

När Nordisk Bioplastförening höll årsmöte den 15 mars blev det stora förändringar vid val av styrelse.
Delar av nya styrelsenx

EU vägleder kring bioplast i ramdokument

I ett ramdokument reder EU-kommissionen ut begreppen kring biobaserad, komposterbar och biologiskt nedbrytbar plast, och ger vägledning kring när och hur de ska användas
kompost