Vinner internationellt pris för Bästa nya förpackningsdesign

PUBLICERAD: 9 mars 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Noa realxation

Noa Relaxation är en av de snabbast växande företagen inom funktionsdrycker i Skandinavien och har nyligen tilldelats pris för Bästa nya förpackningsdesign på 2016 års World Food Innovation Awards i London.

– Vi är så glada över att WFIA och allmänheten märker hur mycket kärlek och ansträngning som ligger bakom att göra en vacker flaskdesign som både kommunicerar natur och relaxation. Vi ville paketera känslan av lugnet som är inspirerat från min ö hemma i Stockholms skärgård, både med flaskans design och dryckens funktion — det är verkligen som meditation på flaska! äger Noa Fridmark, CEO och medgrundare.

Noa Relaxation är en funktionsdryck som är inspirerad av den skandinaviska naturen. Den är baserad på naturliga ingredienser som L-theanin och citronmeliss som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Drycken är helt fri från GMO och konserveringsmedel och finns idag i tre smaker: Fläder & Rabarber, Blåbär & Björksav och Vildäpple & Krusbär.

– Med så mycket stress och ständigt brådskande uppgifter som tornar upp sig i människors liv, är det inte konstigt att fler och fler vänder sig till ett koffeinfritt och hälsosamt alternativ när det kommer till relaxation och fokus,” säger Noa Fridmark.

Detta erkännande vi fått är en av många priser som NOA Relaxation har tagit emot den senaste tiden. Bland annat priser från Red Dot Awards, “Best Premium Beverage” på 2014 års World Beverage Inovation Awards och en eftertraktad plats på årets Foodbytes, arrangerad av New York-baserade Rabobank.

FoodBev Media arrangerar detta år World Food Innovation Awards som syftar till att lyfta framstående innovationer inom varje kategori av den globala livsmedelsindustrin. En expertjury har analyserat över 240 bidrag från 25 länder i 20 kategorier. Arrangörerna av Hotelympia i London är ett årligt event som rankas som en av de största mat- och dryckesmässorna i Europa.

Läs vidare

Gin i ståpåse sparar miljö och pengar enligt tillverkaren

Den brittiska ginproducenten 6 O`Clock Gin har lanserat en ståpåse för sitt varumärke London Dry. Bra för miljö och ekonomin säger man.
ginx

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx