Noa Relaxation är en av de snabbast växande företagen inom funktionsdrycker i Skandinavien och har nyligen tilldelats pris för Bästa nya förpackningsdesign på 2016 års World Food Innovation Awards i London.
– Vi är så glada över att WFIA och allmänheten märker hur mycket kärlek och ansträngning som ligger bakom att göra en vacker flaskdesign som både kommunicerar natur och relaxation. Vi ville paketera känslan av lugnet som är inspirerat från min ö hemma i Stockholms skärgård, både med flaskans design och dryckens funktion — det är verkligen som meditation på flaska! äger Noa Fridmark, CEO och medgrundare.
Noa Relaxation är en funktionsdryck som är inspirerad av den skandinaviska naturen. Den är baserad på naturliga ingredienser som L-theanin och citronmeliss som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Drycken är helt fri från GMO och konserveringsmedel och finns idag i tre smaker: Fläder & Rabarber, Blåbär & Björksav och Vildäpple & Krusbär.
– Med så mycket stress och ständigt brådskande uppgifter som tornar upp sig i människors liv, är det inte konstigt att fler och fler vänder sig till ett koffeinfritt och hälsosamt alternativ när det kommer till relaxation och fokus,” säger Noa Fridmark.
Detta erkännande vi fått är en av många priser som NOA Relaxation har tagit emot den senaste tiden. Bland annat priser från Red Dot Awards, “Best Premium Beverage” på 2014 års World Beverage Inovation Awards och en eftertraktad plats på årets Foodbytes, arrangerad av New York-baserade Rabobank.
FoodBev Media arrangerar detta år World Food Innovation Awards som syftar till att lyfta framstående innovationer inom varje kategori av den globala livsmedelsindustrin. En expertjury har analyserat över 240 bidrag från 25 länder i 20 kategorier. Arrangörerna av Hotelympia i London är ett årligt event som rankas som en av de största mat- och dryckesmässorna i Europa.