Strukturerat arbete inom team

PUBLICERAD: 30 april 2014
UPPDATERAD: 24 januari

B&R TFS Adapter - low
Automation Studio 4 integrerat med Team Foundation Server
Integrationen mellan plattformen för Team Foundation Server och B&Rs utvecklingsverktyg, Automation Studio, gör det lättare än någonsin att jobba med versioner av individuella mjukvarukomponenter och säkerställa att definierade sekvenser fungerar oberoende av version. För att säkerställa tydliga utvecklingsversioner och förhindra fel som oavsiktlig överskrivning eller användande av gamla moduler krävs ett versionshanteringssystem.

Att manuellt spara olika versioner och logga förändringar är en otroligt tidskrävande process där risken för misstag är stor. TFS adaptern för Automation Studio ger mjukvaru-utvecklare möjligheten att överlåta de tråkiga versionshanteringsuppgifterna till systemet – med effektiv och enkel synkronisering, tack vare programvarans inbyggda jämförelsemekanismer.
Överenskomna, användardefinierade, arbetsflöden säkerställer även att information finns tillgänglig i realtid för alla involverade och förhindrar spridningen av icke släppta versioner.

Utvecklingsprocessen kan spåras genom historikloggar som hjälper utvecklare att bibehålla en översikt över deras pågående uppgifter. Utöver TFS kan Automation Studio även integreras med öppen källkod varianten Subversion för revisions och versionshanteringssystemet.

Förutom integrationen av mjukvaran för versionshantering, skapar Automation Studios öppenhet också stöd för fortsatt integration – en process som kompilerar programmet, utför enhetstester och skapar rapporter varje gång en incheckning görs. Det här gör inte bara att problem identifieras och omedelbart korrigeras utan garanterarar även högsta nivå av mjukvarukvalitet redan från start.

Läs vidare

Enkelt att uppskatta friktionskoefficienten med nytt verktyg

Ett nytt verktyg ger förpackningsmaskinoperatörer och andra ett snabbt sätt att uppskatta friktionskoefficienten (COF) hos förpackningsfilmer. Detta är användbart om en förpackningsmaskin kräver en folie med en specifik friktionskoefficient för att fungera optimalt.
COF_indicator_Tentoma

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}