Strukturerat arbete inom team

PUBLICERAD: 30 april 2014
UPPDATERAD: 24 januari

B&R TFS Adapter - low
Automation Studio 4 integrerat med Team Foundation Server
Integrationen mellan plattformen för Team Foundation Server och B&Rs utvecklingsverktyg, Automation Studio, gör det lättare än någonsin att jobba med versioner av individuella mjukvarukomponenter och säkerställa att definierade sekvenser fungerar oberoende av version. För att säkerställa tydliga utvecklingsversioner och förhindra fel som oavsiktlig överskrivning eller användande av gamla moduler krävs ett versionshanteringssystem.

Att manuellt spara olika versioner och logga förändringar är en otroligt tidskrävande process där risken för misstag är stor. TFS adaptern för Automation Studio ger mjukvaru-utvecklare möjligheten att överlåta de tråkiga versionshanteringsuppgifterna till systemet – med effektiv och enkel synkronisering, tack vare programvarans inbyggda jämförelsemekanismer.
Överenskomna, användardefinierade, arbetsflöden säkerställer även att information finns tillgänglig i realtid för alla involverade och förhindrar spridningen av icke släppta versioner.

Utvecklingsprocessen kan spåras genom historikloggar som hjälper utvecklare att bibehålla en översikt över deras pågående uppgifter. Utöver TFS kan Automation Studio även integreras med öppen källkod varianten Subversion för revisions och versionshanteringssystemet.

Förutom integrationen av mjukvaran för versionshantering, skapar Automation Studios öppenhet också stöd för fortsatt integration – en process som kompilerar programmet, utför enhetstester och skapar rapporter varje gång en incheckning görs. Det här gör inte bara att problem identifieras och omedelbart korrigeras utan garanterarar även högsta nivå av mjukvarukvalitet redan från start.

Läs vidare

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Smart och stark robotserie minskar koldioxidavtrycket

KR Fortec ultra-serien är en nyhet från KUKA, robotar med dubbla länkarmar, som klarar höga vikter utan att själv blir tunga.
FORTECKUKA

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Så blir Interpack 2023

Vi tittar närmare på Interpack 2023. En fullbokad mässa där totalt 18 hallar fördelas mellan förpackningsbranschens alla olika fokusområden.
Interpack17_JV5342-scaled

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620