Strukturerat arbete inom team

PUBLICERAD: 30 april 2014
UPPDATERAD: 24 januari

B&R TFS Adapter - low
Automation Studio 4 integrerat med Team Foundation Server
Integrationen mellan plattformen för Team Foundation Server och B&Rs utvecklingsverktyg, Automation Studio, gör det lättare än någonsin att jobba med versioner av individuella mjukvarukomponenter och säkerställa att definierade sekvenser fungerar oberoende av version. För att säkerställa tydliga utvecklingsversioner och förhindra fel som oavsiktlig överskrivning eller användande av gamla moduler krävs ett versionshanteringssystem.

Att manuellt spara olika versioner och logga förändringar är en otroligt tidskrävande process där risken för misstag är stor. TFS adaptern för Automation Studio ger mjukvaru-utvecklare möjligheten att överlåta de tråkiga versionshanteringsuppgifterna till systemet – med effektiv och enkel synkronisering, tack vare programvarans inbyggda jämförelsemekanismer.
Överenskomna, användardefinierade, arbetsflöden säkerställer även att information finns tillgänglig i realtid för alla involverade och förhindrar spridningen av icke släppta versioner.

Utvecklingsprocessen kan spåras genom historikloggar som hjälper utvecklare att bibehålla en översikt över deras pågående uppgifter. Utöver TFS kan Automation Studio även integreras med öppen källkod varianten Subversion för revisions och versionshanteringssystemet.

Förutom integrationen av mjukvaran för versionshantering, skapar Automation Studios öppenhet också stöd för fortsatt integration – en process som kompilerar programmet, utför enhetstester och skapar rapporter varje gång en incheckning görs. Det här gör inte bara att problem identifieras och omedelbart korrigeras utan garanterarar även högsta nivå av mjukvarukvalitet redan från start.

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Här är de nominerade i Packnorth Award 2023

mirko-fabian-htm4OxeJaC0-unsplash

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx