Strukturerat arbete inom team

PUBLICERAD: 30 april 2014
UPPDATERAD: 24 januari

B&R TFS Adapter - low
Automation Studio 4 integrerat med Team Foundation Server
Integrationen mellan plattformen för Team Foundation Server och B&Rs utvecklingsverktyg, Automation Studio, gör det lättare än någonsin att jobba med versioner av individuella mjukvarukomponenter och säkerställa att definierade sekvenser fungerar oberoende av version. För att säkerställa tydliga utvecklingsversioner och förhindra fel som oavsiktlig överskrivning eller användande av gamla moduler krävs ett versionshanteringssystem.

Att manuellt spara olika versioner och logga förändringar är en otroligt tidskrävande process där risken för misstag är stor. TFS adaptern för Automation Studio ger mjukvaru-utvecklare möjligheten att överlåta de tråkiga versionshanteringsuppgifterna till systemet – med effektiv och enkel synkronisering, tack vare programvarans inbyggda jämförelsemekanismer.
Överenskomna, användardefinierade, arbetsflöden säkerställer även att information finns tillgänglig i realtid för alla involverade och förhindrar spridningen av icke släppta versioner.

Utvecklingsprocessen kan spåras genom historikloggar som hjälper utvecklare att bibehålla en översikt över deras pågående uppgifter. Utöver TFS kan Automation Studio även integreras med öppen källkod varianten Subversion för revisions och versionshanteringssystemet.

Förutom integrationen av mjukvaran för versionshantering, skapar Automation Studios öppenhet också stöd för fortsatt integration – en process som kompilerar programmet, utför enhetstester och skapar rapporter varje gång en incheckning görs. Det här gör inte bara att problem identifieras och omedelbart korrigeras utan garanterarar även högsta nivå av mjukvarukvalitet redan från start.

Läs vidare

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Trepak vidareutvecklar sina fyllnings- och kapsyleringsmaskiner

Malmöbaserade Trepak, som tillverkare fyllnings- och kapsyleringsmaskiner, presenterar nu två nyutvecklingar.
Trepakx

Senaste nytt

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby 4x

Nedläggning gör det svårare att återvinna vätskekartong i Tyskland

Troligen kommer kapacitet för återvinning av vätskekartongförpackningar att stängas ner i Tyskland inom kort.
julian-hochgesang-mjtq122xaoY-unsplashx

Plastbrätten för blommor vissnar bort hos ICA

ICA Sverige byter nu ut traditionella plastbrätten för blommor till träfiberbrätten.
ICAy

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx