Streckkodsläsare med dubbla portar

PUBLICERAD: 19 maj 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Sick CLV615

Sick presenterar streckkodsläsaren CLV615 med dubbla nätverksportar för smidig anslutning till Profinet. Du kan koppla läsarna i ring- eller linjetopologi och får därmed mindre kabel att dra och en snabbare och effektivare installation. CLV615 är utmärkt för läsning av streckkoder på backar på transportbanor.

– I Europa kommer Profinet mer och mer. Det ersätter Profibus och kommer snart vara det dominerande gränssnittet, säger Jan Engqvist, produktchef på Sick AB.

– Idag kan du välja mellan tre olika avkodningstekniker; laserteknik, kamerateknik och RFID. Det är vad du ska läsa av och under vilka förhållanden, som bör styra ditt val.
– När kvaliteten på dina streckkoder är god, när de håller hög kontrast mot bakgrunden och alltid har samma orientering mot läsaren, då rekommenderar vi laserstreckkodsläsare. De ger dig det skärpedjup, siktdjup och läshastighet som du behöver. Du kommer också bli nöjd med att de är snabba att ta i drift och med priset på dem jämfört med till exempel kamerabaserade läsare, säger Jan Engqvist.

Kort om Sick:
Sick är en av världens ledande leverantörer av sensorbaserade lösningar för industrin. För industriautomation och logistik har företaget marknadens bredaste sortiment av fotoceller och givare, smarta helhetslösningar för en säker industrimiljö och för automatisk identifiering. Inom processautomation erbjuder företaget lösningar för miljömätning, analys och processapplikationer.

Koncernen Sick, med huvudkontor i Tyskland, har en global närvaro med nästan 50 dotterbolag samt ett stort antal generalagenter. Det svenska dotterbolaget, Sick AB, har huvudkontor i Vårby, Stockholm.

Läs vidare

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Smart och stark robotserie minskar koldioxidavtrycket

KR Fortec ultra-serien är en nyhet från KUKA, robotar med dubbla länkarmar, som klarar höga vikter utan att själv blir tunga.
FORTECKUKA

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620