Silikontamponger Special

PUBLICERAD: 14 mars 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Sicatech silikontamponger - low

Sicatech tillverkar special- och kundanpassade silikontamponger till läkemedels-, leksaks-, elektronik-, plast-, trä-, och metallindustrin. För multitryck med fasta eller piccoloutförande och/eller med insatser och håligheter m.m.

 Tampongerna levereras i hårdheter 0-30 Shore A (28-78 Shore 00) och med önskad sockel, standard används plywood- eller aluminiumsockel med M6 infästning. Förutom standardsocklar har vi ett ”Snap-On” system vilket gör det mycket enkelt för operatören att byta silikontampong på några sekunder utan något skruvmontage eller inställning och därmed ett minimum av driftstopp.

Företaget är en världsledande tillverkare av silikontamponger och tillhör de erkänt bästa på marknaden och har utvärderats och används av Sveriges största tryckerier.

Sortimentet omfattar över 1500 olika standardmodeller. Företaget har kunskapen och erfarenheten att hjälpa till med att välja den optimala formen och hårdheten till applikation en. Om inte den rätta modellen finns, så kan man tillverka den.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Lexit fortsätter expansionen i Skandinavien

Lexit Group satsar inom datafångst och digitaliseringslösningar med ytterligare ett förvärv. – Med Idnet stärker vi avsevärt vår förmåga att serva de största skandinaviska kunderna, säger vd:n Sjur Skjæveland.
Lexit-Sjur-Idnet-Peter-aug22-presse-scaled-e1660218180928

Labelexpo i april ställs in – flyttas till 2023

Den europeiska etikett- och förpackningsmässan Labelexpo Europe var planerad att genomföras 26–29 april i Bryssel. Nu meddelar arrangören att mässan flyttas fram till september 2023. Bristen på leveranser av komponenter och material i spåren av pandemin och den pågående situationen i Ukraina pekas ut som orsaker till att mässan flyttas fram.
0002377_studioVercammen

Senaste nytt

Fler smarta och intelligenta förpackningar

Del två av rapporten från  AIPIAs, Active & Intelligent Packaging Industry Association, konferens och utställning i Amsterdam.
AIPIA overzichtx

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx