Silikontamponger Special

PUBLICERAD: 14 mars 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Sicatech silikontamponger - low

Sicatech tillverkar special- och kundanpassade silikontamponger till läkemedels-, leksaks-, elektronik-, plast-, trä-, och metallindustrin. För multitryck med fasta eller piccoloutförande och/eller med insatser och håligheter m.m.

 Tampongerna levereras i hårdheter 0-30 Shore A (28-78 Shore 00) och med önskad sockel, standard används plywood- eller aluminiumsockel med M6 infästning. Förutom standardsocklar har vi ett ”Snap-On” system vilket gör det mycket enkelt för operatören att byta silikontampong på några sekunder utan något skruvmontage eller inställning och därmed ett minimum av driftstopp.

Företaget är en världsledande tillverkare av silikontamponger och tillhör de erkänt bästa på marknaden och har utvärderats och används av Sveriges största tryckerier.

Sortimentet omfattar över 1500 olika standardmodeller. Företaget har kunskapen och erfarenheten att hjälpa till med att välja den optimala formen och hårdheten till applikation en. Om inte den rätta modellen finns, så kan man tillverka den.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Lexit fortsätter expansionen i Skandinavien

Lexit Group satsar inom datafångst och digitaliseringslösningar med ytterligare ett förvärv. – Med Idnet stärker vi avsevärt vår förmåga att serva de största skandinaviska kunderna, säger vd:n Sjur Skjæveland.
Lexit-Sjur-Idnet-Peter-aug22-presse-scaled-e1660218180928

Labelexpo i april ställs in – flyttas till 2023

Den europeiska etikett- och förpackningsmässan Labelexpo Europe var planerad att genomföras 26–29 april i Bryssel. Nu meddelar arrangören att mässan flyttas fram till september 2023. Bristen på leveranser av komponenter och material i spåren av pandemin och den pågående situationen i Ukraina pekas ut som orsaker till att mässan flyttas fram.
0002377_studioVercammen

Senaste nytt

Coca-Colas flaskor blir lättare och sparar 3 miljoner ton PET i Nordamerika

Coca-Cola Company har gjort om sina PET-flaskor på den nordamerikanska marknaden och minskar därmed materialförbrukning med 3 miljoner ton år 2025.
coke1

Så packar man ETT ägg effektivt

Så här i påsktider kan det vara äggstra aktuellt att visa en lösning på en smart äggförpackning. Den har utvecklats av Antalis Packaging i Storbritannien.
new-egg-box-and-packaging-awards-composition-900x600

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Dow och Procter & Gamble utvecklar ny återvinningsteknik

Dow och Procter & Gamble Company har tecknat ett utvecklingsavtal (JDA) för att skapa en ny återvinningsteknik.
Avfallx