Samarbetsavtal ger bättre service

PUBLICERAD: 3 december 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Bosch Rexroth - Coor

Coor Industrial Services och Bosch Rexroth har tecknat ett samarbetsavtal avseende elektriska driv- och styrsystem, linjär- och montageteknik samt hydraulik. Grunden för samarbetet är att säkerställa god eftermarknadsservice och projektsupport på Bosch Rexroths produkter och system på den svenska marknaden.

– Samarbetet kommer att bidra till bästa tänkbara service för våra kunder – oavsett om kontakt tas med Coor Industrial Services eller Bosch Rexroth, säger Jon Karrhammar, partneransvarig Bosch Rexroth Sverige.

Avtalet innebär att Coor Industrial Services blir certifierad och rekommenderad partner till Bosch Rexroth för elektriska driv och styrsystem samt linjärteknik och montageteknik. Grunden för samarbetet är att säkerställa god eftermarknadsservice och projektsupport på Bosch Rexroths produkter och system på den svenska marknaden.

– Vi kommer att säkerställa att det finns kompetens och kapacitet för att erbjuda kunderna i Sverige den bästa service på Bosch Rexroths produkter och system. Vår stora styrka är vår geografiska närvaro och att våra medarbetare har relevanta kunskaper. Samarbetsavtalet innebär också att vi får tillgång till Bosch Rexroths utbildningsprogram, vilket kommer att stärka vår förmåga ytterligare, säger Niklas Jälmevik, enhetschef på Coor Industrial Services.

Ekonomisk, precis, säker och energieffektiv driv- och styrteknik från Bosch Rexroth sätter maskiner och system i rörelse. Bolaget kombinerar erfarenheter från hela världen inom marknadssegmenten Mobil användning, Maskinbygge och ingenjörskonst, Fabriksautomation och Förnyelsebar energi för att utveckla innovativa komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster. Bosch Rexroth erbjuder kunderna hydraulik, elektriska driv- och styrsystem samt växel-, linjär- och montageteknik, allt från en enda källa.

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx