Samarbetsavtal ger bättre service

PUBLICERAD: 3 december 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Bosch Rexroth - Coor

Coor Industrial Services och Bosch Rexroth har tecknat ett samarbetsavtal avseende elektriska driv- och styrsystem, linjär- och montageteknik samt hydraulik. Grunden för samarbetet är att säkerställa god eftermarknadsservice och projektsupport på Bosch Rexroths produkter och system på den svenska marknaden.

– Samarbetet kommer att bidra till bästa tänkbara service för våra kunder – oavsett om kontakt tas med Coor Industrial Services eller Bosch Rexroth, säger Jon Karrhammar, partneransvarig Bosch Rexroth Sverige.

Avtalet innebär att Coor Industrial Services blir certifierad och rekommenderad partner till Bosch Rexroth för elektriska driv och styrsystem samt linjärteknik och montageteknik. Grunden för samarbetet är att säkerställa god eftermarknadsservice och projektsupport på Bosch Rexroths produkter och system på den svenska marknaden.

– Vi kommer att säkerställa att det finns kompetens och kapacitet för att erbjuda kunderna i Sverige den bästa service på Bosch Rexroths produkter och system. Vår stora styrka är vår geografiska närvaro och att våra medarbetare har relevanta kunskaper. Samarbetsavtalet innebär också att vi får tillgång till Bosch Rexroths utbildningsprogram, vilket kommer att stärka vår förmåga ytterligare, säger Niklas Jälmevik, enhetschef på Coor Industrial Services.

Ekonomisk, precis, säker och energieffektiv driv- och styrteknik från Bosch Rexroth sätter maskiner och system i rörelse. Bolaget kombinerar erfarenheter från hela världen inom marknadssegmenten Mobil användning, Maskinbygge och ingenjörskonst, Fabriksautomation och Förnyelsebar energi för att utveckla innovativa komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster. Bosch Rexroth erbjuder kunderna hydraulik, elektriska driv- och styrsystem samt växel-, linjär- och montageteknik, allt från en enda källa.

Läs vidare

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Smart och stark robotserie minskar koldioxidavtrycket

KR Fortec ultra-serien är en nyhet från KUKA, robotar med dubbla länkarmar, som klarar höga vikter utan att själv blir tunga.
FORTECKUKA

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Så blir Interpack 2023

Vi tittar närmare på Interpack 2023. En fullbokad mässa där totalt 18 hallar fördelas mellan förpackningsbranschens alla olika fokusområden.
Interpack17_JV5342-scaled

Senaste nytt

Kinesiska forskare har utvecklat ett nytt glasmaterial

Kina har en forskargrupp utvecklat ett nytt, hållbart glas som är av stort intresse för förpackningsindustrin.
innovation

Zoégas förpackningar anpassas för återvinning

Nestlé har anpassat hela Zoégas Professionals sortiment för återvinning.
z2

Orkla har överklagat förbudet mot Grummes förpackning

Orkla, som äger varumärket Grumme har nu överklagat Kemikalieinspektionens förbud mot deras nya förpackning.
Orklany

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006