Samarbetar om försäljning och service

PUBLICERAD: 12 september 2013
UPPDATERAD: 12 september

Bilwinco har inlett ett samarbete med Scanvaegt som innebär att Scanvaegt blir exklusiv återförsäljare och servicepartner för Bilwincos produktprogram i Danmark, Sverige och Polen.

Bilwinco, som grundades 1955 och sysselsätter 50 medarbetare i Skanderborg, har i dag fler än 6 000 multiheadvågar i bruk över hela världen. Bilwinco utvecklar och tillverkar lösningar för vägning och packning och har nyligen lanserat den helt nya Revolution Weigher som sätter helt nya standarder för extremt hög hygien, stor exakthet i vägningen och mycket låg give away.

Scanvaegt sysselsätter omkring 200 medarbetare och har huvudkontor i Aarhus. Scanvaegt har idag ett heltäckande sälj- och servicenät med 18 servicecentra fördelade över hela Skandinavien. Nyligen öppnades ett dotterbolag i Polen.

Scanvaegt utvecklar, tillverkar och säljer vägnings- och inspektionsutrustning samt automatiska etiketteringssystem med tillhörande IT-system.

-Vi är övertygade om att Scanvaegt med sina medarbetares gedigna erfarenheter från vågar och med sin omfattande sälj- och serviceorganisation, är rätt framtida samarbetspartner för Bilwinco, liksom för nya och befintliga kunder som vill investera i Bilwinco-produkter, säger Claus Pedersen, vd för Bilwinco.

-Samarbetsavtalet med Bilwinco kommer att bidra till att förverkliga Scanvaegts strategi att kunna erbjuda kunderna kompletta paketlösningar av hög kvalitet levererat till industrin samt med Scanvaegts kompetens inom service, ger det en förstärkning som väsentligt kommer att gynna kunderna, kommenterar Per Bødtkjer, vd för Scanvaegt.

 

Läs vidare

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Trepak vidareutvecklar sina fyllnings- och kapsyleringsmaskiner

Malmöbaserade Trepak, som tillverkare fyllnings- och kapsyleringsmaskiner, presenterar nu två nyutvecklingar.
Trepakx

Stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner

Det finns en stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner, inte minst i livsmedelsindustrin, men samtidigt finns det en tveksamhet, främst beroende på konjunktur och världsläget. Det konstaterar Stefan Karlsson, försäljningschef på Multivac Sverige.
Stefanx

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax