Samarbetar om försäljning och service

PUBLICERAD: 12 september 2013
UPPDATERAD: 12 september

Bilwinco har inlett ett samarbete med Scanvaegt som innebär att Scanvaegt blir exklusiv återförsäljare och servicepartner för Bilwincos produktprogram i Danmark, Sverige och Polen.

Bilwinco, som grundades 1955 och sysselsätter 50 medarbetare i Skanderborg, har i dag fler än 6 000 multiheadvågar i bruk över hela världen. Bilwinco utvecklar och tillverkar lösningar för vägning och packning och har nyligen lanserat den helt nya Revolution Weigher som sätter helt nya standarder för extremt hög hygien, stor exakthet i vägningen och mycket låg give away.

Scanvaegt sysselsätter omkring 200 medarbetare och har huvudkontor i Aarhus. Scanvaegt har idag ett heltäckande sälj- och servicenät med 18 servicecentra fördelade över hela Skandinavien. Nyligen öppnades ett dotterbolag i Polen.

Scanvaegt utvecklar, tillverkar och säljer vägnings- och inspektionsutrustning samt automatiska etiketteringssystem med tillhörande IT-system.

-Vi är övertygade om att Scanvaegt med sina medarbetares gedigna erfarenheter från vågar och med sin omfattande sälj- och serviceorganisation, är rätt framtida samarbetspartner för Bilwinco, liksom för nya och befintliga kunder som vill investera i Bilwinco-produkter, säger Claus Pedersen, vd för Bilwinco.

-Samarbetsavtalet med Bilwinco kommer att bidra till att förverkliga Scanvaegts strategi att kunna erbjuda kunderna kompletta paketlösningar av hög kvalitet levererat till industrin samt med Scanvaegts kompetens inom service, ger det en förstärkning som väsentligt kommer att gynna kunderna, kommenterar Per Bødtkjer, vd för Scanvaegt.

 

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx