Samarbetar om försäljning och service

PUBLICERAD: 12 september 2013
UPPDATERAD: 12 september

Bilwinco har inlett ett samarbete med Scanvaegt som innebär att Scanvaegt blir exklusiv återförsäljare och servicepartner för Bilwincos produktprogram i Danmark, Sverige och Polen.

Bilwinco, som grundades 1955 och sysselsätter 50 medarbetare i Skanderborg, har i dag fler än 6 000 multiheadvågar i bruk över hela världen. Bilwinco utvecklar och tillverkar lösningar för vägning och packning och har nyligen lanserat den helt nya Revolution Weigher som sätter helt nya standarder för extremt hög hygien, stor exakthet i vägningen och mycket låg give away.

Scanvaegt sysselsätter omkring 200 medarbetare och har huvudkontor i Aarhus. Scanvaegt har idag ett heltäckande sälj- och servicenät med 18 servicecentra fördelade över hela Skandinavien. Nyligen öppnades ett dotterbolag i Polen.

Scanvaegt utvecklar, tillverkar och säljer vägnings- och inspektionsutrustning samt automatiska etiketteringssystem med tillhörande IT-system.

-Vi är övertygade om att Scanvaegt med sina medarbetares gedigna erfarenheter från vågar och med sin omfattande sälj- och serviceorganisation, är rätt framtida samarbetspartner för Bilwinco, liksom för nya och befintliga kunder som vill investera i Bilwinco-produkter, säger Claus Pedersen, vd för Bilwinco.

-Samarbetsavtalet med Bilwinco kommer att bidra till att förverkliga Scanvaegts strategi att kunna erbjuda kunderna kompletta paketlösningar av hög kvalitet levererat till industrin samt med Scanvaegts kompetens inom service, ger det en förstärkning som väsentligt kommer att gynna kunderna, kommenterar Per Bødtkjer, vd för Scanvaegt.

 

Läs vidare

Undercamfunktion på fler av Zünds skärbord

Zünd lanserar ett nytt system för lastning av material som inkluderar både det integrerade registreringssystemet Undercam och en bordsförlängare.
BLE_UNDERCAM_Pressebild-1536x1024x

Enkelt att uppskatta friktionskoefficienten med nytt verktyg

Ett nytt verktyg ger förpackningsmaskinoperatörer och andra ett snabbt sätt att uppskatta friktionskoefficienten (COF) hos förpackningsfilmer. Detta är användbart om en förpackningsmaskin kräver en folie med en specifik friktionskoefficient för att fungera optimalt.
COF_indicator_Tentoma

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Senaste nytt

Flygande start för Epsons etikettsatsning

Epson har tillverkat etikettpressar i över ett decennium, men i Norden har företagets fokus varit mer på traditionellt tryck. Tills nu. För ungefär ett år sedan gjordes en etikettsatsning även här i norr.
Epson 1

Tillbaka på Scanpack efter förvärvet förra mässan

Inför förra Scanpack-mässan 2022 kom nyheten att NI Solutions förvärvat Uniprint. Det betydde ett tillskott av mindre etikett- och specialskrivare. I år var de tillbaka för att visa produkter inom detta segment, men även inom bland annat efterbehandling.
NI Solutions

Intresset för 3D-print börjar vakna i förpackningsindustrin

Krones användning av 3D-printing har fått spridning i förpackningsbranschen. Det märkte återförsäljaren 3DVerkstan av som ställde ut på Scanpack tillsammans med leverantören Ultimaker.
3DV 1

STOK Emballage köper delar av BEWI

En större affär i den nordiska förpackningsbranschen tillkännagavs under Scanpack. Det är det danska företaget STOK Emballage som köper förpackningsverksamheten i norska BEWI.
BEWIx