Samarbetar om försäljning och service

PUBLICERAD: 12 september 2013
UPPDATERAD: 12 september

Bilwinco har inlett ett samarbete med Scanvaegt som innebär att Scanvaegt blir exklusiv återförsäljare och servicepartner för Bilwincos produktprogram i Danmark, Sverige och Polen.

Bilwinco, som grundades 1955 och sysselsätter 50 medarbetare i Skanderborg, har i dag fler än 6 000 multiheadvågar i bruk över hela världen. Bilwinco utvecklar och tillverkar lösningar för vägning och packning och har nyligen lanserat den helt nya Revolution Weigher som sätter helt nya standarder för extremt hög hygien, stor exakthet i vägningen och mycket låg give away.

Scanvaegt sysselsätter omkring 200 medarbetare och har huvudkontor i Aarhus. Scanvaegt har idag ett heltäckande sälj- och servicenät med 18 servicecentra fördelade över hela Skandinavien. Nyligen öppnades ett dotterbolag i Polen.

Scanvaegt utvecklar, tillverkar och säljer vägnings- och inspektionsutrustning samt automatiska etiketteringssystem med tillhörande IT-system.

-Vi är övertygade om att Scanvaegt med sina medarbetares gedigna erfarenheter från vågar och med sin omfattande sälj- och serviceorganisation, är rätt framtida samarbetspartner för Bilwinco, liksom för nya och befintliga kunder som vill investera i Bilwinco-produkter, säger Claus Pedersen, vd för Bilwinco.

-Samarbetsavtalet med Bilwinco kommer att bidra till att förverkliga Scanvaegts strategi att kunna erbjuda kunderna kompletta paketlösningar av hög kvalitet levererat till industrin samt med Scanvaegts kompetens inom service, ger det en förstärkning som väsentligt kommer att gynna kunderna, kommenterar Per Bødtkjer, vd för Scanvaegt.

 

Läs vidare

Enkelt att uppskatta friktionskoefficienten med nytt verktyg

Ett nytt verktyg ger förpackningsmaskinoperatörer och andra ett snabbt sätt att uppskatta friktionskoefficienten (COF) hos förpackningsfilmer. Detta är användbart om en förpackningsmaskin kräver en folie med en specifik friktionskoefficient för att fungera optimalt.
COF_indicator_Tentoma

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x