Öppnar säljenhet i Sydafrika

PUBLICERAD: 3 juni 2014
UPPDATERAD: 3 juni

För att stödja den växande industrin i Sydafrika och länderna söder om Sahara öppnar FlexLink en säljenhet i Johannesburg den andre juni.

Produktionen på den afrikanska kontinenten växer starkt och för att stödja regional industri och globala aktörer öppnar FlexLink en säljenhet i Johannesburg. Den nya enheten slår upp portarna den andre juni.

– Förutom att stödja sydafrikansk industri kommer vår nya enhet även att fungera som en knutpunkt för industrin i länderna söder om Sahara där tillväxten inom industrin är särskilt stark. Detta omfattar länder som Kenya, Tanzania och Nigeria, kommenterar Serge Abou-Jaoudé, ansvarig för försäljningen inom FlexLink Europe West, Middle East & Africa.

Förutom försäljning och konstruktion av nya anläggningar är eftermarknadsstödet vara en viktig del av verksamheten eftersom det sedan tidigare finns ett större antal installationer från FlexLink i Sydafrika. Till stöd byggs ett antal knutpunkter upp för service och underhåll upp i de större industriella regionerna.

Hittills har FlexLink representerats i Sydafrika genom partners och samarbetet kommer att fortsätta som tidigare, på samma sätt som i övriga länder där FlexLink har egen verksamhet och partners, sida vid sida. Idag har FlexLink egna enheter i 30 länder och partners i totalt 60.

Läs vidare

Enkelt att uppskatta friktionskoefficienten med nytt verktyg

Ett nytt verktyg ger förpackningsmaskinoperatörer och andra ett snabbt sätt att uppskatta friktionskoefficienten (COF) hos förpackningsfilmer. Detta är användbart om en förpackningsmaskin kräver en folie med en specifik friktionskoefficient för att fungera optimalt.
COF_indicator_Tentoma

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432