Nytt onlineforum ger tekniska lösningar

PUBLICERAD: 19 juni 2014
UPPDATERAD: 19 juni

Med Festo nya onlineforum kan tekniker hitta lösningar till sina automationsproblem. Festo som är en ledande leverantör av automationsteknologi har laserat Festo Support Community. Detta är ett nytt tekniskt supportforum online där kunderna snabbt och enkelt kommer i kontakt med experter. Det ger också kunderna möjlighet till att kommunicera med varandra för att finna de bästa lösningarna på sina problem inom automation och maskinbyggnation.

Som ett innovativt globalt företag söker Festo konstant efter nya möjligheter att hjälpa sina kunder. Detta användarvänliga forum är ett effektivt sätt att kommunicera med kunderna och ge bättre support. Efter en enkel registreringsprocess kan kunderna lägga ut tekniska frågor i forumet, besvara andra användares frågor och ta del av de bästa lösningarna.

I forumet kan besökarna kommunicera med Festo tekniska specialister och även med varandra. Det ger medlemmarna möjlighet till att beskriva problem, ställa frågor och få svar omgående.

Forumet är uppdelat i olika områden och tar upp ämnen så som t ex pneumatik, elektriska drifter, mjukvara, fältbuss och processautomation, så att kunderna kan diskutera och få svar på sina dagliga automationsproblem.

– Fler och fler människor går online för att söka lösningar på sina problem. Vi har utvecklat det nya forumet för att våra kunder så snabbt och enkelt som möjligt ska få tillgång till de bästa svaren på deras tekniska frågor.  Våra tekniska experter är tillgängliga för att ha direkta diskussioner och ger snabbt svar på alla frågor. Vi räknar med att forumet kommer att vara en ovärderlig källa till information för våra kunder , säger Fredrik Boberg, Produktchef hos Festo i Sverige.

 

Läs vidare

Stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner

Det finns en stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner, inte minst i livsmedelsindustrin, men samtidigt finns det en tveksamhet, främst beroende på konjunktur och världsläget. Det konstaterar Stefan Karlsson, försäljningschef på Multivac Sverige.
Stefanx

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Senaste nytt

Fler smarta och intelligenta förpackningar

Del två av rapporten från  AIPIAs, Active & Intelligent Packaging Industry Association, konferens och utställning i Amsterdam.
AIPIA overzichtx

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx