Nyhet på hyllan

PUBLICERAD: 28 april 2015
UPPDATERAD: 24 januari

 Delfi Coop-Atollen1

Coop Atollen har som första Coop butik installerat den nya ”pappersvita” modellen av elektroniska hyllkantsetiketter från Delfi.

I mars månad öppnade den nya Coop butiken Atollen i Jönköping, som är den första Coop butik i Sverige som installerat den nya modellen ”paper white” elektroniska hyllkantsetiketter.

– Coop Atollen är en modern matbutik och en fantastisk handelsplats mitt i Jönköpings stadskärna. De nya elektroniska hyllkantsetiketterna ger en bra upplevelse tillsammans med det nya butiks konceptet, säger Krister Magnusson, It/Marknad, KF-Göta.

Coop Atollen är en helt ny och modern matbutik i Jönköping centrum med fokus på färskvaror, matglädje och ekologiskt, och en del av konsumentföreningen Göta som är en av de större konsumentföreningarna i landet.

KF-Göta är idag verksamma i 26 kommuner och ägs av närmare 220 000 medlemmar. Antalet butiker uppgår f n till 47, fördelade på 3 Coop Extra, 4 Coop, 32 Coop Konsum och 7 Coop Nära. Av föreningens butiker drivs ett växande antal av franchiseföretagare, s.k. Coop-företagare.

Om Delfi
Delfi är ett av Skandinaviens ledande företag inom utveckling av innovativa och framtidssäkra lösningar för detaljhandel, logistik och sjukvård. Företaget har kontor i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Vietnam.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Lexit fortsätter expansionen i Skandinavien

Lexit Group satsar inom datafångst och digitaliseringslösningar med ytterligare ett förvärv. – Med Idnet stärker vi avsevärt vår förmåga att serva de största skandinaviska kunderna, säger vd:n Sjur Skjæveland.
Lexit-Sjur-Idnet-Peter-aug22-presse-scaled-e1660218180928

Labelexpo i april ställs in – flyttas till 2023

Den europeiska etikett- och förpackningsmässan Labelexpo Europe var planerad att genomföras 26–29 april i Bryssel. Nu meddelar arrangören att mässan flyttas fram till september 2023. Bristen på leveranser av komponenter och material i spåren av pandemin och den pågående situationen i Ukraina pekas ut som orsaker till att mässan flyttas fram.
0002377_studioVercammen

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620