Nya generationens bandningsmaskiner

PUBLICERAD: 30 augusti 2013
UPPDATERAD: 24 januari

SBM-2330-4330 kompr low

Signode har lanserat SBM-serien, en ny generation bandningsmaskiner som är tillverkade för högre produktivitet, enklare drift i kombination med väl beprövad teknik som ger låga maskinkostnader.

Med ett brett utbud av tillval och alternativ kan SBM-serien skräddarsys för att passa nästan alla förpackningslinjer, från fristående eller operatörs-kontrollerade till fullt automatiserade produktionslinjer.

SBM 2000 serien är avsedd för användning med 5mm Dylastic PP-band. En snabb, tillförlitlig och ekonomisk lösning för lätta och allmänna förpackningar.

SBM 4000 serien använder 9/12mm Dylastic band och är idealisk för medeltunga till tunga förpackningar.

Alla maskiner levererar samma konsekventa bandspänning och svetsning – garanterar en säker förpackning och de kan genomföra upp till 70 bandningar per minut, och erbjuder en beprövad teknik med få rörliga delar, vilket ökar tillförlitligheten och säkerställer låga underhållskrav.

Läs vidare

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

DS Smith går över till palltopp i wellpapp

Förpackningsföretaget skiftar från sträckfilm i plast till att använda wellpappark på toppen av sina leveranspallar.
Pall_DSsmith

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Trioworld fortsätter förvärvsresan

Trioworld förvärvar ytterligare en brittisk aktör inom sträckfilm för lastsäkerhet.
Andreas-Malmberg2

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx