Nya generationens bandningsmaskiner

PUBLICERAD: 30 augusti 2013
UPPDATERAD: 24 januari

SBM-2330-4330 kompr low

Signode har lanserat SBM-serien, en ny generation bandningsmaskiner som är tillverkade för högre produktivitet, enklare drift i kombination med väl beprövad teknik som ger låga maskinkostnader.

Med ett brett utbud av tillval och alternativ kan SBM-serien skräddarsys för att passa nästan alla förpackningslinjer, från fristående eller operatörs-kontrollerade till fullt automatiserade produktionslinjer.

SBM 2000 serien är avsedd för användning med 5mm Dylastic PP-band. En snabb, tillförlitlig och ekonomisk lösning för lätta och allmänna förpackningar.

SBM 4000 serien använder 9/12mm Dylastic band och är idealisk för medeltunga till tunga förpackningar.

Alla maskiner levererar samma konsekventa bandspänning och svetsning – garanterar en säker förpackning och de kan genomföra upp till 70 bandningar per minut, och erbjuder en beprövad teknik med få rörliga delar, vilket ökar tillförlitligheten och säkerställer låga underhållskrav.

Läs vidare

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

DS Smith går över till palltopp i wellpapp

Förpackningsföretaget skiftar från sträckfilm i plast till att använda wellpappark på toppen av sina leveranspallar.
Pall_DSsmith

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Trioworld fortsätter förvärvsresan

Trioworld förvärvar ytterligare en brittisk aktör inom sträckfilm för lastsäkerhet.
Andreas-Malmberg2

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax