Ny på jobbet

PUBLICERAD: 12 november 2014
UPPDATERAD: 31 januari

 SMC Bianca Öhman

 Bianca Öhman

En nygammal bekant dyker upp på SMC. Bianca Öhman har varit på SMC förut men är nu tillbaka på en ny position som Operations Manager. Bianca Öhman har under en lång tid varit verksam inom industrin där hon började sin karriär på Eriksson för att sedan arbeta hos två olika automationsföretag. Genom hennes verksamma år på SMC har hon varit kvalitetsansvarig och chef för kundservice och nu kliver hon in i en företagsledande roll.

– Under många år arbetade jag med inköp och logistik för att sedan inrikta mig på utveckling av interna processer. Avsikten i mitt arbete har alltid varit att öka kundtillfredställelsen hos de företag vi levererar till. Mitt mål är att vi ska vara den självklara automationspartnern genom det sätt vi levererar rätt produkter i tid till våra kunder!

Hur kom det sig att du kom tillbaka till oss Bianca?
Det har alltid varit ett enormt stort engagemang hos alla här, så valet var inte så svårt. Att få jobba med så drivna och kreativa människor är inspirerande.

Vad innebär din nya tjänst och vilka är dina största utmaningar i arbetet?
Jag ansvarar för hela leveransprocessen till kund. SMC har stora krav på leveransförmågan och vi jobbar ständigt med att förbättra vår servicegrad och precision. Vi ska fortsätta överträffa kundens förväntningar när det kommer till leveranser och samtidigt behålla kostnadseffektiva interna processer. I det arbetet är personalen a och o. Det är de som måste ges möjligheter till att utveckla och driva framåt.

Vad är det som är så speciellt med SMC?
Jag skulle säga långsiktigheten i SMCs strategier. Moderbolaget är väldigt lyhört för den lokala marknadens behov. Det är få företag som till exempel vågar satsa i en lågkonjunktur, men SMC har aldrig tvekat.

Läs vidare

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Oro i den grafiska industrin när för få utbildas

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar. Det framgår av en ny rekryteringsrapport från Grafiska Företagen.
evax

Internationell branschpressundersökning om kunskaperna kring PPWR

Den holländska tidningen VerpakkingsManagement vill identifiera informationsbehovet kring Packaging & Packaging Waste Regulation (PPWR). Packnews hjälper till.
Kort

Naturvårdsverket vill höja förpackningsavgifterna kraftigt men blir bevakningen bättre?

Naturvårdsverket vill höja förpackningsavgifterna men kommer man att bli effektivare på att stoppa frifräsare?
marissa-lewis-rK_a-5QsFhw-unsplashx

Senaste nytt

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Förpackningsansvariga hos brittiska FMCG-företag vill bort från plast men det är inte lätt

En ny undersökning från förpackningsföretaget Aquapak av 100 brittiska förpackningschefer inom dagligvarubranschen visar att majoriteten (92 procent) planerar att helt sluta använda plast i sina konsumentförpackningar.
Pasta-packaging

Mondi utvecklar monomaterialförpackning i samarbete med Scan Sverige

Mondi har i samarbete med Scan Sverige skapat en polypropen (PP) baserad monomaterialförpackning, som är designad för återvinning.
MNDPR282ax